• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 15.5.2024Meniny má Žofia, Sofia
23°Bratislava

Video: Debut Gibsona skončil shutoutom, Vancouver vypadol

  • 10:46 08.04.2014
  • NEW YORK
Video: Debut Gibsona skončil shutoutom, Vancouver vypadol

Brankári Iľja Bryzgalov z Minnesoty, Karri Rämö z Calgary a John Gibson z Anaheimu dosiahli v troch pondelkových zápasoch zámorskej hokejovej NHL shutouty a výraznou mierou sa podieľali na výhrach svojich tímov na ľadoch súperov.

Zaváhanie "diablov" pomohlo "jazdcom"

Hráči tria domácich tímov (Winnipeg, New Jersey a Vancouver) sa nedokázali strelecky presadiť. Zaváhanie Devils pomohlo New Yorku Rangers, ktorí majú definitívu pre play-off.

Bryzgalov vychytal druhú nulu za sebou, tretiu z ostatných trinástich zápasov a 24 úspešnými zákrokmi pomohol Minnesote k výhre 1:0 vo Winnipegu. Wild sú po zisku dvoch bodov, ktoré zabezpečil presným zásahom v 22. min Charlie Coyle, už takmer v play-off, na definitívu potrebujú ešte bod z troch zápasov alebo zaváhania konkurentov Dallasu a Phoenixu.

V drese Jets debutoval v bránke Michael Hutchinson. "Spoluhráči mi to dnes dosť uľahčili. Videl som strely a veľa ich aj zblokovali. Snažím sa tvrdo pracovať, aby som im to vrátil a dal tímu šancu vyhrávať," povedal Bryzgalov.

"Kosatky" si play-off nezahrajú

O ďalší futbalový výsledok 1:0 sa postarali hráči New Jersey a Calgary. Pre domácich Devils bol najväčšou prekážkou brankár Rämö, výsledku dal definitívnu podobu kapitán Flames Mark Giordano v presilovke v 41. min. Devils pomaly prichádzajú o nádej na play-off, momentálne na posledného postupujúceho na Východe Columbus strácajú tri body a majú o zápas viac.

Domáci raz prekonali fínskeho gólmana, ale po konzultácii s videocentrálou v Toronte rozhodcovia neuznali zásah Ryana Cartera pre kopnutie nohou do puku. "Mali sme šance, ale ich premieňanie je spoločne so samostatnými nájazdmi ďalšou úlohou, na splnenie ktorej sa musíme poriadne nadrieť. V obrane sme boli dobrí, ale keď nedáme gól, potom nemôžeme vyhrať," povedal tréner New Jersey Pete DeBoer.

Súboje vyraďovacej časti definitívne neuvidia fanúšikovia vo Vancouveri. Canucks prehrali v pondelok doma s Anaheimom 0:3 a zavreli si dvere do play-off. Debut v NHL vyšiel brankárovi Johnovi Gibsonovi, mal 18 úspešných zákrokov a pripísal si prvý shutout. Ducks mieria za divíznym titulom, o ktorý bojujú so San Jose.

Výsledky pondelkových stretnutí zámorskej hokejovej NHL:

New Jersey - Calgary 0:1 (0:0, 0:0, 0:1)
Gól: 41. Giordano (Hudler, Cammalleri)


Winnipeg - Minnesota 0:1 (0:0, 0:1, 0:0)
Gól: 22. Coyle (Parise, M. Koivu)


Vancouver - Anaheim 0:3 (0:1, 0:1, 0:1)
Góly: 7. Winnik, 38. Palmieri (Lovejoy, Allen), 42. Beleskey (Perry, Getzlaf)

Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.