• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 13.5.2024Meniny má Servác
20°Bratislava

Chráňte svoje vlasy a zdôraznite svoj štýl

  • 15:41 27.02.2013
  • BRATISLAVA
Chráňte svoje vlasy a zdôraznite svoj štýl

Ukážte vašim vlasom trochu lásky! Je čas, aby vaše vlasy vyzerali ešte lepšie ako kedykoľvek predtým. Skombinovali sme povrch plôch zo zdokonalenej keramiky napustené mikrokondicionérmi s keratínom s exkluzívnym senzorom tepelnej ochrany a vyvinuli tak revolučnú Keratin Protective Technológiu, ktorá preukázateľne zabraňuje poškodeniu a lámaniu vlasov až o 57%. Mikrokondicionéry s keratínom sa počas stylingu uvoľňujú do vlasov a chránia ich.

Predstavujeme vám revolučnú kolekciu stylingových prístrojov s keratínom pre silnejšie a zdravšie vlasy:
Pripravte sa na styling bez výčitiek s novou žehličkou na vlasy Keratin Therapy Pro Straightener s maximálnou ochranou vlasov - exkluzívny senzor tepelnej ochrany zabudovaný vo vrchnej žehliacej ploche neustále monitoruje úroveň vlhkosti vo vlasoch a prispôsobuje teplotu ochrane vlasov pred poškodením. Má dlhšie 110 mm žehliace plochy, integrovaný digitálny displej a 5 teplotných nastavení 160 - 230°C. Funkcia “turbo boost” zabezpečí rýchle zahriatie /15 sekúnd/na najvyššiu teplotu a signalizáciu pripravenosti pípnutím. Luxusné žiaruvzdorné puzdro a uzamykateľné žehliace plochy.

Nahrievacia stylingová kefa je všetko, čo potrebujete na vytvorenie plných, pružných, sexi lesklých vĺn. Je veľmi jemná k vlasom, pretože povrch kefy s priemerom 45 mm je zo zdokonalenej keramiky s keratínom. Vďaka zmiešaným štetinám kefy jednoducho kĺže po vlasoch a dodáva vašim vlasom V.I.P starostlivosť, ktorú si zaslúžia. Má 2 teplotné nastavenia 120/180°C, kontrolku zapnutia a automatické vypínanie po 60 minútach.

Rozmaznávajte svoje vlasy s novým ultra-lux 2200W sušičom na vlasy. Mriežka zo zdokonalenej keramiky a o 90% viac iónov pre lesk bez krepatenia a profesionálne výsledky. Má 3 teploty a 2 rýchlosti, 7 mm úzky koncentrátor a 11 mm koncentrátor na rýchle vysúšanie.

Pre úžasné vlny, po ktorých ste vždy túžila. 19 mm kulma s povrchom zo zdokonalenej keramiky s keratínom pre pružné, zdravo vyzerajúce vlny. Päť rôznych teplotných nastavení 130-210°C na akýkoľvek typ vlasov s maximálnou, integrovaný digitálny displej, 30sekundové zahriatie a automatické vypínanie po 60 minútach. Kontrolka pripravenosti - displej prestane blikať po dosiahnutí správnej teploty a luxusné žiaruvzdorné puzdro.

Všetky výrobky zakúpite na www.vzdy.sk
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

6:29 10.05.2024Tlačové správy

Značka Remington je lídrom na trhu v oblasti starostlivosti o vlasy v mnohých krajinách sveta, vrátane Slovenska.

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.