• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Nedeľa, 19.5.2024Meniny má Gertrúda
24°Bratislava

EXQUISIT prináša pôžitok pre všetky zmysly

  • 10:00 05.11.2015
  • Bratislava
EXQUISIT prináša pôžitok pre všetky zmysly

Dopriať si niečo výnimočné, spestriť si všedný deň trochou luxusu, variť rafinovane a s delikátnymi prísadami – toto všetko si bude môcť užiť čoraz viac ľudí, a to vďaka novej luxusnej privátnej značke potravín, ktorá náročným zákazníkom ponúkne vždy nové a mimoriadne momenty pôžitku.

Podľa výsledkov prieskumu agentúry TNS Slovakia, ktorý realizovala v októbri tohto roku, viac ako štyria z desiatich opýtaných Slovákov nakupujú aspoň raz za týždeň produkty privátnych značiek. Pritom až 55 % týchto nákupov realizujú ženy. Čo sa týka druhov potravín, najčastejšie v rámci privátnych značiek nakupujú mliečne výrobky a cestoviny, z nepotravinových výrobkov papierové produkty osobnej hygieny. Vďaka jednotnému dizajnu obalov sa zákazník v ponuke lepšie orientuje a výber výrobkov je tak cielenejší.

V posledných rokoch sa veľmi populárnym stalo aj varenie a čoraz častejšie sa hovorí o kvalite potravín a ich spracovaní. Preto výber sortimentu a príprava potravín značky EXQUISIT prebiehala veľmi starostlivo, s cieľom splniť očakávania náročných zákazníkov. Špeciality z Francúzska, Švajčiarska, Belgicka a Rakúska boli niekoľkonásobne ochutnávané, testované, zdokonaľované, opäť odskúšané.

„Našou snahou bolo vybrať také potraviny, ktoré sú typickými ikonami luxusu a chuťového zážitku nielen na sviatočnom stole počas Vianoc či Veľkej noci. Chceme ľuďom spestriť každodennosť a priniesť im pôžitok pre všetky zmysly,“ uviedol Martin Gärtner, hovorca spoločnosti Kaufland. Výsledkom je kulinársky výber z kategórie lahôdok, mrazeného a čerstvého tovaru, sladkostí, pochutín a mäsa. Celkovo sa do predaja v Kauflande na Slovensku dostáva vyše stovka prémiových výrobkov, ktoré majú jedno spoločné: boli vyrobené s veľkou láskou k detailu, starostlivosťou a radosťou z dobrého jedla. Sú určené všetkým, ktorí občas radi rozmaznávajú svoje chuťové poháriky, či už sami alebo v kruhu rodiny a priateľov. Potraviny privátnej značky EXQUISIT sú skutočne výnimočným výberom.
„Nájdete medzi nimi rozmanité druhy syrov a mäsových lahôdok, ale aj pochúťky, ktoré vo svojej kategórii nie sú na pultoch maloobchodných reťazcov bežné, napríklad hľuzovkové rizoto, olej z vlašských orechov, paradajkovo-rukolové pesto, modré zemiakové lupienky alebo ocot s figovou šťavou. Dali sme si záležať aj na kvalite obalov, mnohé výrobky preto ponúkame v skle,“ priblížil Richard Bendík, riaditeľ nákupu spoločnosti Kaufland.

Na svoje si prídu aj milovníci kávy, ktorú si môžu vychutnať s chladenými dezertami, či širokou ponukou čokoládových bonbónov a praliniek, medzi ktorými kraľujú sušené maliny či jahody v čokoláde. Inšpirácie pre varenie z potravín značky EXQUISIT môžu zákazníci získať v brožúre s delikátnymi receptami, ktorá je dostupná na stiahnutie na webovej stránke www.kaufland.sk.

Pri príležitosti uvedenia značky EXQUISIT pripravil Kaufland aj online súťaž, ktorá bude prebiehať od 4.novembra do 18. novembra 2015. Spomedzi všetkých súťažiacich bude vyžrebovaných 500 výhercov, ktorí získajú atraktívnu kolekciu chutných lahôdok tejto značky a k nej prekvapenie navyše. Viac informácií na www.kaufland.sk/exquisit.

Foto: Kaufland
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

13:04 16.05.2024Tlačové správy

V obľúbenej online hre sa objavil legendárny vojak Švejk s hlasom herca Michala Holána.

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

6:29 10.05.2024Tlačové správy

Značka Remington je lídrom na trhu v oblasti starostlivosti o vlasy v mnohých krajinách sveta, vrátane Slovenska.

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.