• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 13.5.2024Meniny má Bonifác
14°Bratislava

Video: Slovan natiahol víťaznú sériu, Záhreb mu zobral bod

  • 22:56 14.09.2015
  • ZÁHREB
Video: Slovan natiahol víťaznú sériu, Záhreb mu zobral bod

Hokejisti Slovana Bratislava v Kontinentálnej lige 2015/2016 pridali na víťaznú pažbu štvrtý zárez v sérii.

Zverenci Miloša Říhu uspeli aj v poslednom treťom stretnutí v rámci prvého tripu v novej sezóne, keď v pondelok neskoro večer triumfovali v Záhrebe nad Medveščakom 3:2 po predĺžení.

Odporúčame:

Video: Pokovičov Minsk uspel vonku, Jokerit otočil s Amurom

Hráči tretieho týždňa sú známi, najlepší brankár je Helenius


Všetko podstatné sa udialo hneď v úvode a potom úplnom závere duelu. Marek Viedenský už v 2. minúte otvoril skóre a v 5. minúte Žiga Jeglič v oslabení zvýšil náskok hostí. Za domácich o necelú minútu skorigoval Colby Genoway.

V čase 59:32 v hre bez brankára vyrovnal Marek Kvapil, ale obranca Tomáš Starosta v tretej minúte predĺženia rozhodol o dvoch bodoch pre Slovan.

"Belasí" majú v tabuľke Západnej konferencie na konte 14 bodov a patrí im 4. priečka. Najbližšie sa predstavia na vlastnom ľade vo štvrtok 17. septembra od 19.30 h proti úradujúcemu víťazovi Gagarinovho pohára SKA Petrohrad.

Kontinentálna hokejová liga (KHL) - pondelok:

Medveščak Záhreb - HC Slovan Bratislava 2:3 po predĺžení (1:2, 0:0, 1:0 - 0:1)
Góly: 6. Genoway (Larkin, E. Hedberg), 60. Kvapil - 2. Viedenský (Bartovič, Barker), 5. Jeglič (Barker), 63. Starosta (Kašpar)
Vylúčení: 5:5 na 2 min, navyše A. Šťastný (Slovan) 5+DKZ, presilovky: 0:0, oslabenia: 0:1, rozhodovali: Oskirko, Sergejev - Deďuľa, Sazonov, 5000 divákov

Zostavy:
Medveščak: Krošelj - Mäntylä, Gysbers, Kinrade, Morrisonn, Larkin, Katic, Deutsch, Jurčina - Smoleňák, Mertl, Kvapil - Giliati, Brulé, Bjorkstrand - E. Hedberg, Genoway, Jämtin - Zanoski, Glumac
Slovan: Brust - Barker, F. Novák, Starosta, Švarný, Sersen, L. Kozák, Luža - Kašpar, V. Nedorost, L. Nagy - Jeglič, Tičar, A. Šťastný - Surový, Viedenský, Bartovič - Skalický, Lušňák, D. Skokan

Hlas (zdroj: hcslovan.sk):
Miloš Říha (tréner Slovana): "Vedeli sme, že Medveščak doma neprehráva, navyše mali dva dni voľna. Počítali sme s tým, že na nás 'vletia'. Podarilo sa nám aktívnou obranou streliť dva góly, tým sme sa upokojili a hrali svoju hru. V druhej tretine bolo mnoho vylúčení, štvrtá päťka veľmi nehrala. V tretej časti hry sme hrali na brejky, bolo ich veľa. Bohužiaľ, v situácii dvoch proti jednému sme nedali gól. Sme radi za dva body, a tiež za to, že po chybe v závere sa mužstvo otriaslo a zvíťazilo. Máme sa za sebou výborný výjazd, trikrát sme zvíťazili, sme veľmi spokojní s prácou mužstva."

Zdroj: WebNoviny.sk
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.