• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 17.5.2024Meniny má Gizela
16°Bratislava

Do školských lavíc deti odprevadia rozprávkové bytosti

  • 13:00 14.08.2015
  • BRATISLAVA
Do školských lavíc deti odprevadia rozprávkové bytosti

Kým rodičia preferujú funkčnosť a kvalitu, žiakov zaujíma vzhľad a dizajn. Takto možno zhrnúť preferencie pri výbere pomôcok a potrieb pre nový školský rok. Práve preto aj obchody Tesco pripravili ponuku tak, aby s prehľadom splnila očakávania rodičov i žiakov. Vďaka tomu kompletnú školskú výbavu už teraz možno nakúpiť v Tescu rýchlo, pohodlne a doslova pod jednou strechou. Od školských aktoviek, cez zošity, peračníky až po oblečenie.

"Tento rok sme opäť do predajní zaviedli špeciálne určených asistentov predaja školských potrieb. Vďaka nim je možné sa obratom zorientovať v širokej ponuke. Zároveň dokážu odborne pomôcť pri výbere napríklad školskej tašky," hovorí Anton Čižmárik, ktorý zastrešuje v Tescu papierenský sortiment. Asistentov predaja, ktorí práve prešli odborným školením, zákazníci nájdu vo veľkých formátoch obchodov Tesco. V prípade, že si rodičia chcú výber pomôcok ešte viac uľahčiť, cez 720 potrieb a pomôcok nájdu i v ponuke služby Tesco Potraviny domov. Vyberať si môžu v pohodlí domova a Tesco im prinesie školské pomôcky až ku dverám domu či bytu.

Kým asistenti predaja či služba Tesco Potraviny domov zjednodušia rodičom nákup, prvý školský deň žiakom pomôžu zvládnuť ich obľúbení hrdinovia. Chlapcov v septembri odprevadia do lavíc napríklad Mimoňovia a Transformeri, dievčatá zas Hello Kittie, Ľadové kráľovstvo alebo legendárna Minie. Starší študenti môžu siahnuť po motívoch Star Wars alebo po dizajnovej značke Zipit, ktorá je na Slovensku exkluzívne zastúpená len v obchodoch Tesco. Pod značkou Zipit nájdu žiaci nezvyčajne dizajnovo prevedené batohy, peračníky alebo i kľúčenky.

"Je veľmi dôležité, aby sa dieťaťu jeho školské potreby páčili, aby si k nim vytvorilo pozitívnu väzbu. Pri starších deťoch je to komplikovanejšie. No vzhľad napríklad batohu je pre nich často spôsob sebavyjadrenia," uvádza Anton Čižmárik.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

VČERA - 13:04Tlačové správy

V obľúbenej online hre sa objavil legendárny vojak Švejk s hlasom herca Michala Holána.

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

6:29 10.05.2024Tlačové správy

Značka Remington je lídrom na trhu v oblasti starostlivosti o vlasy v mnohých krajinách sveta, vrátane Slovenska.

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.