• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 16.5.2024Meniny má Svetozár
19°Bratislava

Tomáš Klus a jeho Cílová skupina sa vracajú do Bratislavy

  • 14:04 16.04.2015
  • BRATISLAVA
Tomáš Klus a jeho Cílová skupina sa vracajú do Bratislavy

Už o týždeň sa český pesničkár Tomáš Klus po takmer ročnej pauze vracia do nášho hlavného mesta. So svojou Cílovou skupinou vystúpia v Bratislave na jedinom jarnom koncerte.

Bratislavský koncert je výnimočný tým, že je unikátnym spojením predchádzajúcej PROMĚNAMĚ TOUR a novej PŘEJU TI TOUR. Práve vďaka tomuto prepojeniu sa návštevníci koncertu, ktorý sa bude konať 23.4.2015 v bratislavskej HANT Aréne, známej tiež ako športová hala Pasienky, môžu tešiť nielen na skvelý hudobný zážitok na ktorý sú priaznivci už vďaka v minulosti odohraným koncertom zvyknutí, ale aj na 8 nových skladieb, ktoré u nás ešte nezazneli.

Klus so svojou družinou po prvý raz odohrá pred slovenským publikom naživo skladbu PŘEJU TI, podľa ktorej vznikol názov nového turné. K tejto piesni nedávno nakrútili aj videoklip, ktorý behom niekoľkých dní zožal mimoriadny úspech. "Přeju Ti vznikla k tomuto turné. Spolu s ľuďmi chceme na koncerte písať priania a počas tejto piesne si ľudia budú tie priania navzájom odovzdávať, takže si z toho koncertu každý niečo odnesie" prezradil Tomáš, čo pieseň symbolizuje.


Okrem spomínaných nových piesní z pripravovaného nového albumu chlapci sľubujú aj vynovenú show po vizuálnej stránke. Hudobný zážitok umocní aj vynovená svetelná projekcia a videoprojekcia.
"Tomáš Klus je v súčasnosti jednoznačne jedným z najpopulárnejších spevákov v Česku. Teší nás, že si podmanil aj slovenské publikum. Aj z tohto dôvodu zostali v predaji už len posledné vstupenky" prezradil organizátor slovenskej časti turné z agentúry Trio Production.

Ani vy si nenechajte ujsť vynovenú show Tomáša Klusa a jeho Cílovej skupiny. Posledné lístky na koncert, ktorý sa uskutoční 23.4.2015 v HANT Aréne sú dostupné v sieti Ticketportal.

Viac informácií o pripravovanom koncerte nájdete na www.mejdanroku.sk
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

6:29 10.05.2024Tlačové správy

Značka Remington je lídrom na trhu v oblasti starostlivosti o vlasy v mnohých krajinách sveta, vrátane Slovenska.

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.