• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 30.4.2024Meniny má Anastázia
13°Bratislava

DKV karty akceptuje najviac čerpacích staníc v Európe

  • 8:00 14.04.2015
  • BRATISLAVA
DKV karty akceptuje najviac čerpacích staníc v Európe

Počet čerpacích staníc, ktoré akceptujú kartu DKV, prekročil hranicu 40 tisíc, čo predstavuje nárast o 12 percent za posledných päť rokov. Jedná sa o vôbec najširšiu akceptačnú sieť čerpacích staníc v Európe.

"Optimalizácia hustoty a rozloženia siete čerpacích staníc akceptujúcich karty DKV, ktorá dnes zahŕňa už celkovo 40 300 čerpacích miest, je jednou z kľúčových aktivít spoločnosti," hovorí Ondřej Pavlík, výkonný riaditeľ slovenskej a českej pobočky DKV Euro Service, popredného európskeho poskytovateľa služieb pre dopravcov. Nemenej dôležitým parametrom je cena. "Naša sieť zahŕňa ako prémiové značky, tak aj cenovo výhodné čerpacie stanice, ktoré však musia zároveň spĺňať aj vysoké požiadavky z hľadiska kvality ponúkaných pohonných hmôt a služieb," vysvetľuje O. Pavlík.

Aktuálne sa sieť čerpacích staníc s akceptáciou karty DKV rozšírila v decembri minulého roka o 400 samoobslužných čerpacích staníc prevádzkovaných sieťou tankpool24 v Nemecku. Motoristi môžu využívať ich služby 365 dní v roku a 24 hodín denne. Vodiči nákladných vozidiel ocenia široké jazdné pruhy, vysokovýkonné čerpacie stojany a zázemie prispôsobené ich potrebám. Ďalších 600 čerpacích staníc pribudlo tento rok v marci, kedy sa portfólio rozšírilo o čerpacie stanice francúzskej siete hypermarketov E. Leclerc. Nové stanice oboch značiek sú umiestnené v bezprostrednej blízkosti diaľnic, veľkých priemyselných zón, alebo hlavných cestných ťahov s intenzívnou prevádzkou.

Čerpacie stanice, na ktorých akceptujú karty DKV možno nájsť vo vyhľadávači čerpacích staníc v rámci DKV Maps na webových stránkach spoločnosti, alebo prostredníctvom aplikácie DKV pre smartfóny s operačnými systémami iOS a Android. Vodiči si vďaka obom spomínaným nástrojom môžu vyhľadať nielen najbližšiu, ale aj najlacnejšiu čerpaciu stanicu na svojej trase.

DKV Euro Service
DKV Euro Service je jednou z vedúcich servisných spoločností v oblastiach logistiky a cestnej prepravy, ktorá už od roku 1934 ponúka profesionálom v doprave nespočetné množstvo služieb zameraných na optimalizáciu nákladov a efektívne riadenie vozových parkov na európskych cestách. Medzi ne patria napríklad bezhotovostné platby za produkty a služby u 54 600 obchodníkov so širokým portfóliom ponúkaných značiek, a tiež služby jednorazovej úhrady mýta alebo vratky dane z pridanej hodnoty a spotrebnej dane. DKV Euro Service je súčasťou DKV MOBILITY SERVICES Group. Skupina je zastúpená v 42 krajinách, zamestnáva vyše 700 pracovníkov po celej Európe a v roku 2014 dosiahla obrat 5,7 miliárd eur. V minulom roku bolo v obehu približne 2,5 milióna servisných kariet DKV a palubných jednotiek u viac ako 120 000 zákazníkov. V rovnakom roku bola karta DKV už po desiatykrát za sebou vyhlásená "Najlepšou značkou" v kategórii palivových a servisných kariet.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.