• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 30.4.2024Meniny má Anastázia
15°Bratislava

Privítajte s nami jar na Festivale nápadov v IKEA Bratislava

  • 14:52 12.03.2015
  • BRATISLAVA
Privítajte s nami jar na Festivale nápadov v IKEA Bratislava

Deň plný hier, zábavy a švédskych špecialít na vás čaká 21. marca od 10.00 do 18.00 v obchodnom dome IKEA Bratislava. Festival nápadov prináša inšpiratívne semináre o bytovom dizajne, ochutnávku tradičných švédskych pokrmov a mnoho výhod pre členov IKEA FAMILY.

Celý deň festivalu sa ponesie v duchu skvelých nápadov a hier pre celú rodinu. Podujatie začína už dopoludnia, deň v IKEA tak môžete začať výbornými raňajkami a zúčastniť sa seminára pre deti, na ktorom šéfkuchár zo školy varenia Chefparade ukáže, ako rýchlo a chutne pripraviť zdravé raňajky alebo desiatu. Pre deti je počas celého dňa pripravená Univerzita báječného domova IKEA. Stačí, keď sa rodičia preukážu kartou IKEA FAMILY a potom už hurá do štúdia a súťaženia, pričom sa deťom všetko zapisuje do špeciálneho Študijného preukazu.

V priebehu festivalu sa nechajte inšpirovať seminármi a workshopmi o bytovom dizajne a životnom štýle. Pre tých, ktorí neustále niečo hľadajú, je pripravený workshop na tému systematického ukladania vecí v domácnosti. Dozviete sa, ako ľahko vytvoriť prehľadný priestor v kúpeľni a ako si dokonale usporiadať šatníkovú skriňu.

Nenechajte si ujsť zaujímavé semináre na tému zdravého spánku. Odborníci vám poradia, ako si vybrať správny matrac, prikrývku a vankúš pre pokojný a pohodlný spánok. Odnesiete si aj mnoho užitočných rád ohľadom úsporného bývania. Dozvie sa, aký vplyv môže mať úsporná kúpeľňová batéria na vašu peňaženku a ako trvale znížiť výdavky za vodu.

V popoludňajších hodinách sa spolu s najmenšími môžete započúvať do autorského čítania rozprávok a stretnúť s autormi obľúbených knižiek. Po celý deň sú tiež pripravené špeciálne výhodné ponuky pre členov IKEA FAMILY a ochutnávka švédskych špecialít a veľa ďalších dobrôt v reštaurácii IKEA.

Viac informácií nájdete na www.IKEA.sk/festivalnapadov.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.