• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 7.5.2024Meniny má Monika
17°Bratislava

V Avione štartujú povianočné výpredaje

  • 10:47 29.12.2014
  • Bratislava
V Avione štartujú povianočné výpredaje

Zľavy až do 80 percent na zimné bundy, topánky, svetre, lyže či televízory čakajú na návštevníkov najväčšieho nákupného centra Avion Shopping Park v Bratislave. Od soboty 27. decembra 2014 totiž v centre odštartovali obľúbené povianočné výpredaje.


„Výšku zliav si určujú sami nájomníci. Výpredaje štartujú najmä veľké reťazce a postupne sa počas januára do zliav zapoja všetky obchody. Naši zákazníci sezónne výpredaje veľmi obľubujú, sú na ne zvyknutí. Už počas prvého povianočného víkendu je návštevnosť centra pre výpredaje takmer rovnako vysoká ako pred Vianocami,“ uviedla Andrea Aujeská, riaditeľka nákupného centra Avion Shopping Park v Bratislave.

Podľa nej sú v tomto roku výpredaje kratšie, ale intenzívnejšie než vlani. Dôvodom je, že veľké reťazce spúšťajú počas roka čoraz viac sezónnych výpredajov. Návštevnosť centra sa počas výpredajov zvyšuje oproti bežným mesiacom o 30 percent. Najžiadanejšími výrobkami vo výpredajoch sú každoročne elektronika, móda, obuv a športové potreby.

Výhodou je, že aj počas výpredajov ponúka Avion Shopping Park v Bratislave pre návštevníkov parkovanie zdarma ako jediné centrum v Bratislave. Celkovo majú návštevníci v areáli Avion Shopping Parku Bratislava k dispozícií 3 600 parkovacích miest pri centre aj v podzemných garážach.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.