• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 8.5.2024Meniny má Ingrida
15°Bratislava

ŠKODA sa stala najlepšou importovanou značkou v Nemecku

  • 14:23 19.11.2014
  • BRATISLAVA
ŠKODA sa stala najlepšou importovanou značkou v Nemecku

V aktuálnom ročníku čitateľskej ankety AUTO TROPHY, organizovanej renomovaným odborným časopisom Auto Zeitung, získala ŠKODA titul najlepšej importovanej značky v Nemecku. Mladoboleslavská automobilka sa s výrazným náskokom presadila medzi 29 konkurentmi. ŠKODA je tak už niekoľko rokov nielen najúspešnejšou importovanou značkou v Nemecku, ale aj značkou najobľúbenejšou.

V 27. ročníku ankety AUTO TROPHY hlasovali čitatelia časopisu Auto Zeitung, pričom prvýkrát bola anketa rozšírená o kategóriu World's Best Cars a vypísaná ako medzinárodná. V desiatich krajinách volili čitatelia niekoľkých odborných časopisov svojich favoritov, ktorých vyberali v celkovo 15 kategóriách. V kategórii Najlepšia importovaná značka hlasovali výhradne čitatelia v Nemecku.

17,7 % hlasujúcich čitateľov časopisu Auto Zeitung sa rozhodlo pre značku ŠKODA. Pre značky, ktoré sa umiestnili na druhom a treťom mieste, hlasovalo 6,9, resp. 6,7 % čitateľov. V minulých rokoch ŠKODA v ankete AUTO TROPHY už štyrikrát zažiarila ako najúspešnejší importér. V rokoch 2007, 2008, 2011 a 2013 získali vozidlá značky ŠKODA najviac víťazstiev v kategórii importovaných vozidiel.

V minulých desiatich rokoch oslávili modely značky ŠKODA v ankete AUTO TROPHY rad úspechov. V roku 2013 vyhrali modely ŠKODA Citigo a Yeti túto prestížnu trofej vo svojich kategóriách už druhýkrát za sebou. V rovnakom roku zvolili čitatelia magazínu Auto Zeitung vozidlo ŠKODA Superb za víťaza medzi importovanými vozidlami vyššej triedy. V roku 2012 získala ŠKODA s modelmi Citigo, Rapid a Yeti tri víťazstvá vo svojich triedach. Aj v predchádzajúcich rokoch sa modely českej automobilky tradične umiestňovali na stupňoch víťazov.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.