• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 20.5.2024Meniny má Bernard
15°Bratislava

Rodinné domy v Devíne skolaudované, bývajte ihneď

  • 8:00 02.10.2014
  • BRATISLAVA
Rodinné domy v Devíne skolaudované, bývajte ihneď

Váš nový rodinný dom sa nachádza iba 15 minút autom od centra Bratislavy a čaká už len kým sa nasťahujete. Na predaj je posledných päť domov, ktoré sú umiestené na pokojnej ulici na juhozápadnom svahu oproti hradu Devín. Moderná terasovitá architektúra domov prirodzene rešpektuje terén. Štvorizbový rodinný dom môže byť váš už za 319 800 eur s DPH.

"Bývanie na Zelených terasách má všetky výhody komunitného bývania. Obyvatelia majú k dispozícii služby správcovskej spoločnosti, ktorá zabezpečí na požiadanie napríklad kosenie trávnikov alebo drobné opravy. Súčasťou domov je príprava na krb, ktorý vytvorí v obývačke príjemnú rodinnú atmosféru. Veľkou výhodou domov bude energeticky šetrnejšia prevádzka," informuje Katarína Krajňáková hovorkyňa spoločnosti J&T REAL ESTATE, ktorá je developerom projektu.

Krásny život v Devíne
Mestská časť Devín, v ktorej žije v súčasnosti približne 1100 obyvateľov, je známa nielen skvostným prírodným prostredím, bohatými možnosťami športového vyžitia a vychýreným ríbezľovým vínom. V Devíne nájdete škôlku i kvalitnú školu s bilingválnym vyučovaním anglického jazyka. Funguje tam skautský i archeologický krúžok. Každoročne sa v mestskej časti konajú vinárske slávnosti, slávnosti predvianočného pečenia, cyklistické a stolnotenisové akcie. Devín je jednoducho ideálnym miestom pre váš rodinný život.

V ponuke aj pozemky
J&T REAL ESTATE ponúka v lokalite Zelené terasy Devín aj pozemky určené na individuálnu výstavbu rodinných domov. V ponuke je v súčasnosti 19 voľných pozemkov a záujemcovia o bývanie v srdci prírody a pritom neďaleko od mesta majú teraz možnosť využiť ponuku 15-percentného cenového zvýhodnenia.

Výhodné financovanie
ZELENÉ TERASY DEVÍN ponúkajú zvýhodnené podmienky financovania, ktoré zahŕňajú napríklad možnosť prefinancovať 100% kúpnej ceny, oslobodenie alebo zníženie niektorých poplatkov a výhodnejšiu úrokovú sadzbu. Stačí si už len vybrať.

Viac informácií získate na telefónnom čísle 0911 896 512 alebo na stránke www.zeleneterasy.sk.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

13:04 16.05.2024Tlačové správy

V obľúbenej online hre sa objavil legendárny vojak Švejk s hlasom herca Michala Holána.

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

6:29 10.05.2024Tlačové správy

Značka Remington je lídrom na trhu v oblasti starostlivosti o vlasy v mnohých krajinách sveta, vrátane Slovenska.

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.