• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 20.5.2024Meniny má Bernard
15°Bratislava

Novou finančnou riaditeľkou Providentu bude Chižňaková

  • 15:29 16.07.2014
  • BRATISLAVA
Novou finančnou riaditeľkou Providentu bude Chižňaková

Novou finančnou riaditeľkou spoločnosti Provident Financial pre Českú a Slovenskú republiku bude Vendula Chižňaková. Do Providentu prichádza z GE Money Bank, kde pôsobila jedenásť rokov na rôznych finančných pozíciách.

Okrem iného viedla strategické projekty, riadila útvar Finančných analýz a plánovania a podieľala sa na zakladaní úverovej spoločnosti na Blízkom Východe; v poslednej dobe sa venovala najmä koordinácii európskych nariadení v oblasti bankových derivátov.

"Provident je mimoriadne zameraný na potreby svojich zákazníkov; úspešnosť tejto stratégie dokladá fakt, že obchodný model funguje už od konca devätnásteho storočia. Je mi sympatické, že firma má chuť ďalej rásť a rozvíjať sa a teší ma byť jej súčasťou," hovorí Vendula Chižňaková, ktorá bude riadiť firemné financie.

Vendula Chižňaková získala doktorský titul v odbore sociológia a ekonómia Filozofickej fakulty Univerzity Karlovej. Je vydatá a má dvoch malých synov - dvojčatá.

O spoločnosti Provident Financial
Spoločnosť Provident Financial s.r.o. pôsobí na slovenskom trhu krátkodobých pôžičiek do domácností od roku 2001. Pôžičky poskytuje na základe transparentných zmlúv, bez účelu, bez ručiteľa, bez skrytých poplatkov. Zákazník v okamihu uzatvorenia zmluvy pozná konečnú čiastku, ktorú zaplatí. Na Slovensku zabezpečuje zázemie spoločnosti 300 zamestnancov a vyše 1400 obchodných zástupcov. Výška pôžičky sa pohybuje od 160 do 2 300 Eur s dĺžkou splácania 60 alebo 100 týždňov.
www.providentfinancial.sk

O finančnej skupine International Personal Finance
Medzinárodná skupina International Personal Finance (IPF), do ktorej patrí i slovenská pobočka Provident Financial s.r.o., vznikla v roku 2007 odčlenením sa od Provident Financial plc, ako jej predchádzajúca medzinárodná divízia. IPF v súčasnosti pôsobí v ôsmich krajinách sveta: v Českej republike, na Slovensku, v Poľsku, Maďarsku, Mexiku, Rumunsku, Bulharsku a v Litve. V nich prostredníctvom siete 28 000 obchodných zástupcov poskytuje svoje služby 2,4 milióna zákazníkov a zamestnáva viac ako 5000 ľudí. Spoločnosť je kótovaná na londýnskej burze cenných papierov od svojho vzniku.
www.ipfin.co.uk
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

13:04 16.05.2024Tlačové správy

V obľúbenej online hre sa objavil legendárny vojak Švejk s hlasom herca Michala Holána.

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

6:29 10.05.2024Tlačové správy

Značka Remington je lídrom na trhu v oblasti starostlivosti o vlasy v mnohých krajinách sveta, vrátane Slovenska.

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.