• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 1.5.2024Dnes je Sviatok práce
22°Bratislava

Sex a muži: Toto ste o nich netušili

  • 18:30 20.07.2014
  • BRATISLAVA
Sex a muži: Toto ste o nich netušili

Odhaľte s nami fungovanie mužského tela i mysle pri tých najintímnejších chvíľach! Prečítajte si zaujímavé fakty, ktoré vás nechajú v nemom úžase.

Suché vyvrcholenie

Toto nie je žiadny fór! Neveríte? Môžete sa stretnúť s mužmi, ktorí naozaj môžu vyvrcholiť bez toho, aby ste si to všimli. U niektorých mužov trpiacich ochorením diabetes sa otvor do močového mechúra nezatvorí úplne a tekutina sa môže vrátiť späť. Rovnako tak tí, ktorí praktizujú tantrický sex hovoria, že dokážu vyvrcholiť bez ejakulácie. Z uvedených dôvodov vás môže vaša známosť, či už diabetická alebo tantrická, rovnako dokázať oklamať a predstierať orgazmus. Takže: aj muži to dokážu! Tu je lekársky podložená výhovorka alebo vysvetlenie.

Vedeli ste že: 

  • Mužom trvá vyvrcholenie v priemere 4 minúty, ženám 10-11 minút, kým dosiahnu orgazmus
  • Muž má problém s erekciou, ak sex trvá pravidelne menej ako 3 minúty. Normálna priemerná dĺžka pohlavného styku je 6-8 minút

Problém s erekciou aj v mladom veku

Ak si myslíte, že zajačik je v posteli stále pripravený, opäť sa mýlite. Nielen muži po štyridsiatke sú nútení siahnuť po modrej tabletke či vyhľadať pomoc u sexuológa. Problémy s predčasnou erekciou postihujú mužov bez ohľadu na vek . 

Čítajte: Správny apetít dokáže v posteli divy!

Muži nemajú vždy chuť

To, že muž je stále ochotný a pripravený je taktiež veľký mýtus. Keď sa dostane do veku, kedy je na jeho pleciach ťarcha zodpovednosti, stres sa prenesie aj do postele. Aj muži sú len ľudia a môže sa pokojne stať, že sa nedokážu dostatočne uvoľniť, ak im hlavu zamestnávajú otázky a povinnosti, hoci by ste do spálne naklusali aj v latexe. 

Vedeli ste že: 

  • Aj vášnivé bozkávanie vyvoláva spaľovanie kalórií
  • Podľa výsledkov zahraničných výskumov predlžuje kvalitný sex život – mužom o desať a ženám o osem rokov

Viac ich teší vaša spokojnosť 

Ak im na partnerovi záleží, rovnako im záleží aj na tom, aby bola žena bola spokojná aj s ich výkonom, a to oveľa viac ako na vlastnom uspokojení. Vyhoďte si z hlavy tie hlúposti o mužskej sebeckosti! Samozrejme nehovoríme o tých chrapúňoch, na ktorých ste mali v živote menej šťastia. Muži v rovnakej miere ako ženy dbajú o to, aby svojho partnera uspokojili. 

Čítajte: Riziká antikoncepcie, na ktoré lekár neupozorní

Sexuálny výkon = citlivá sféra

Jediný negatívny komentár na adresu výkonu muža v posteli ho môže poznačiť na veľmi dlhú dobu. Či už ho dostal od vás alebo nie, budete mať veľmi veľa práce s tým, aby ste ho presvedčili o opaku. Dávajte si pozor na to, čo hovoríte! Ak nemal svoj deň, radšej si zahryznite do jazyka a rýchlo zo seba vychŕlte chápavé slová!

Muži si dávajú na svojom výkone a spokojnosti partnerky záležať oveľa viac ako ženy. Nemusí sa vám priznať, no zlá skúsenosť ho môže zožierať až tak, že vyústi do sexuálnej dysfunkcie. Jeho sebavedomie klesne a vy si to s opakovaním nelichotivých poznámok nabudúce a možno už vôbec neužijete. 

Čítajte: Môže obezita ohroziť sexuálny výkon?

Samozrejme, že by ste ho nemali ťahať za nos, ak práve nepatrí medzi tých najlepších milencov. Nebudete sa predsa večne trápiť a klamať mu, aký je úžasný. Držte sa zásady "Opatrne so slovami" a ak sa vám niečo páči, rýchlo mu to povedzte! Možno sa dočkáte zázrakov. 

Vedeli ste že: 

  • Vzrušenie začína a končí v mozgu
  • V okamihu erekcie sa mužovi zrýchli dych a zasklí pohľad

Viac testosterónu, menej sexu!

Ako je to možné? Tu je jednoduché vysvetlenie: Muži, ktorí majú zvýšenú hladinu testosterónu, síce prospieva ich sexuálnej túžbe a kvalitnému pohlavnému životu, no aj tak majú SMOLU! Je dokázané, že takýto muži menej často uzavrú manželský zväzok a ak sa tak aj stane, manželstvá rýchlo stroskotajú na ich veľkom EGU, urážlivosti a končia tak rozvodom. V porovnaní s harmonickým manželstvom s výskytom nižšej hladiny mužského hormónu v domácnosti, si takýto muži v konečnom dôsledku užijú v stabilnom vzťahu oveľa viac sexuálnych chvíľ so svojou ženou.

Keď má žena väčšiu chuť

Ženy sú v dnešnej dobe oveľa odviazanejšie a menej konzervatívne. Sexuológovia dokonca tvrdia, že v porovnaní s mužmi sú oveľa odvážnejšie povedať partnerovi, čo sa im v posteli páči. Nájdu sa typy žien, ktoré majú silnejšie libido a chuť na sex tak pociťujú častejšie ako muži. Tí musia vo vyššom veku siahať po viagre práve z dôvodu svojej roztúženej partnerky aj po druhom, treťom, styku za sebou.

Len v ojedinelých prípadoch sú v milujúcom partnerstve dvaja ľudia s rovnako veľkou silou libida, teda chuťou na sex. Ak medzi takéto páry patríte, môžete si gratulovať! Základom je tolerancia a akceptovanie potrieb toho druhého, a to obojstranne – v zdraví i chudobe, v chuti i nechuti!

Vedeli ste že: 

  • 48% mužom sa podarilo behom pohlavného styku zaspať
  • Muži masturbujú viac v mladšom veku, ženy naopak 

Súvisiace: 

Bozkávajte sa ostošesť, telo aj duša sa poďakujú

Nebaví vás sex? Cvičiť sa neprinútite? Môžete trpieť vzácnymi alergiami!

Zdroj: Info.sk, prozeny.cz, womenshealthmag.com, centrum.cz, zahr. Foto: SXC
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Snívalo sa vám, že ste podviedli partnera? Neurochirurg o tom, čo to znamená

Snívalo sa vám, že ste podviedli partnera? Neurochirurg o tom, čo to znamená

DNES - 6:49Zaujímavosti

Erotický sen s niekým, kto nie je váš partner, sa rýchlo môže premeniť na nočnú moru. Je to dôvod na obavy?

Ako sa na cestách vyhnúť výtlkom? Dodržiavajte pravidlo dvoch sekúnd

Ako sa na cestách vyhnúť výtlkom? Dodržiavajte pravidlo dvoch sekúnd

VČERA - 21:20Zaujímavosti

Jednoduché pravidlo dvoch sekúnd zachráni vaše auto pred drahými opravami v dôsledku jazdenia po poškodených cestách.

Tekutina na povrchu jogurtu: Je prospešná pre naše zdravie?

Tekutina na povrchu jogurtu: Je prospešná pre naše zdravie?

VČERA - 19:36Zaujímavosti

Tekutina, ktorá sa niekedy skrýva pod viečkom jogurtu, v skutočnosti nie je voda. Čo s ňou robiť?

Najčastejšia chyba pri umývaní auta: Takto škodíte kľúčovým súčiastkam

Najčastejšia chyba pri umývaní auta: Takto škodíte kľúčovým súčiastkam

VČERA - 7:18Zaujímavosti

Majitelia áut, ktorí využívajú výhody ručných autoumyvární, by si mali dať pozor na chybu, ktorá môže poškodiť dôležité komponenty vozidla.

Ako správne polievať svoju záhradu: Takto si ušetríte vodu aj námahu

Ako správne polievať svoju záhradu: Takto si ušetríte vodu aj námahu

20:02 29.04.2024Zaujímavosti

Ak dodržíte tieto rady, pri polievaní svojej záhrady ušetríte nielen čas, ale aj peniaze.

TV program