• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 29.4.2024Meniny má Lea
24°Bratislava

Video: Pes ležal na koľajisku niekoľko dní. Policajti hovoria o zázraku

  • 21:22 03.04.2024
  • Wagoner County
Video: Pes ležal na koľajisku niekoľko dní. Policajti hovoria o zázraku

Policajti zachránili zraneného psa.

Policajti z Oklahomy zachránili zraneného psa, ktorého zrazil vlak a niekoľko dní sa nemohol pohnúť z koľajiska. Policajti z okresu Wagoner zastavili vlakovú dopravu v úseku, aby vyslobodili zviera zo železničných koľají. Neuveriteľnú záchranu zachytila policajná kamera a zábery boli zdieľané na sociálnej sieti.

Wagoner County Deputies rescue injured dog on train tracks On 03-27-2024 Wagoner County Deputy J. Hutton was dispatched to the area of East 750 Road and South 288 Road in reference to an injured animal lying on the train tracks. Upon arrival, Deputy Hutton observed that a large dog had been hit by a train and was stuck in between the railroad tracks. Wagoner Police Department Captain B. Harding arrived a short time later to assist with rescuing the animal. Deputy Hutton and Captain Harding determined that they could not get a patrol unit down to the location of the injured animal, so they requested the Sheriff’s Office Side by Side to the location to transport the animal safely to the roadway. Lt. J. Halfacre arrived a short time later to assist with transporting the injured animal. Deputy Hutton and Lt. Halfacre were successful in removing the animal from the railroad tracks. Upon arriving back at the roadway, a family member took possession of the dog and transported it to a local veterinary for treatment. It was discovered that the animal had been injured by a train three days prior to being located and could not free itself. The Sheriff’s Office was pleased that the dog was located and hopes for a full recovery for the injured canine. Additionally, the Sheriff's Office would like to thank the Wagoner Police Department for their assistance.

Uverejnil používateľ Wagoner County Sheriff's Office Štvrtok 28. marca 2024

Policajt Justin Hutton a kapitán Brad Harding priniesli psie maškrty, aby zviera upokojili. "Keď sme tam prišli, naozaj chcel ísť k nám. Neprejavoval žiadnu agresiu. Vedel, že sme tam, aby sme mu pomohli,“ povedal Hutton pre televíziu FOX23.

Pes vždy sklonil hlavu, keď prechádzal vlak

Zraneného psa si na trati všimol rušňovodič Mike Howell. Ten uviedol, že incident nahlásil polícii po tom, ako dvakrát v priebehu dvoch dní prešiel okolo psa. „Zvyčajne to nenahlasujeme, pretože keď zrazíme psa, zvyčajne okamžite zomrie. Keď som cez neho prešiel druhýkrát a videl som, že ešte žije, okamžite som zastavil vlak a zavolal som, aby mu pomohli,“ uviedol Howell.

Zranený pes nemal jedlo ani vodu, ale bol dosť múdry na to, aby si položil hlavu zakaždým, keď ponad neho prešiel vlak, tvrdí Howell. Hutton a Howell odhadli, že cez psa mohlo prejsť dvadsať vlakov. Podľa úradov sa psa neskôr ujal člen rodiny a odviezol ho na ošetrenie k miestnemu veterinárovi.

Zdroj: Info.sk, TM, fox23.com, Video. facebook.com/Wagonercountysheriff
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká teplota najviac vyhovuje banánom? Takto vydržia najdlhšie

Aká teplota najviac vyhovuje banánom? Takto vydržia najdlhšie

DNES - 6:43Zaujímavosti

Nutrične bohaté ovocie je potrebné skladovať v správnych podmienkach, inak sa rýchlo pokazí. Viete, aká teplota najviac vyhovuje banánom?

Prečo sa zlodeji na dovolenke zamerali práve na vás? Týmto priťahujete pozornosť

Prečo sa zlodeji na dovolenke zamerali práve na vás? Týmto priťahujete pozornosť

VČERA - 20:27Zaujímavosti

Zlodeji v obľúbených dovolenkových destináciách si obvykle vyberajú obete podľa troch indícií. Zistite, či ich sami nechtiac nelákate.

9 najčastejších zbytočností, ktoré spôsobujú dopravné nehody

9 najčastejších zbytočností, ktoré spôsobujú dopravné nehody

VČERA - 19:38Zaujímavosti

K potenciálnym nebezpečenstvám na cestách patrí nielen divá zver a bezohľadní vodiči. Veľakrát sa smrtiace nástrahy skrývajú aj v drobnostiach.

Spievajúcu fontánu v centre Košíc po rozsiahlej obnove uviedli do prevádzky

Spievajúcu fontánu v centre Košíc po rozsiahlej obnove uviedli do prevádzky

VČERA - 11:49Zaujímavosti

Ikonickú Spievajúcu fontánu na Hlavnej ulici v Košiciach po najväčšej obnove v jej 38-ročnej histórii opäť uviedli do prevádzky.

Prvé podujatie na hrade Strečno pripomenie výročie úmrtia Žofie Bosniakovej

Prvé podujatie na hrade Strečno pripomenie výročie úmrtia Žofie Bosniakovej

VČERA - 8:59Zaujímavosti

Séria tohtoročných podujatí na hrade Strečno odštartuje v nedeľu pripomenutím si 380. výročia úmrtia najznámejšej majiteľky hradu - Žofie Bosniakovej.