• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Nedeľa, 19.5.2024Meniny má Gertrúda
15°Bratislava

Zlaté bývanie v Rači

  • 18:24 12.09.2016
  • BRATISLAVA
Zlaté bývanie v Rači

Sen o luxusnom bývaní neopúšťa nikoho z nás. V myšlienkach sa zaoberáme predstavami o veľkom byte, priestrannom balkóne, solídnych susedoch, parkovaní v blízkosti bytovky... A úplne najradšej by sme bývali v niečom, čo môže byť od prvej chvíle rovno naše, teda bez predošlého majiteľa. Je toto sen, ktorý sa môže stať skutočnosťou?

Bývanie v Zlatom krídle

Bytové objekty pod názvom Zlaté krídlo budú situované v mestskej časti Bratislava-Rača. Výstavba Zlatého krídla už odštartovala, a že to bude paráda, o tom vypovedajú už aj prvé zverejnené informácie. Priestory budú zahŕňať 138 bytov a až 220 voľných parkovacích miest, čo je skvelá správa pre rodiny vlastniace viac ako jedno vozidlo (dnes bežná situácia).

V Rači sa predávajú byty

Pokiaľ si zháňate byt ako jednotlivec a stačí vám menší priestor, byt s rozlohou vyše 51 metrov štvorcových zaiste uspokojí vaše nároky. Ak si však s partnerom plánujete založiť rodinu alebo už prírastok máte, byty s rozlohou nad 97 metrov štvorcových poskytnú dostatok priestoru na detské šantenie aj rodinné akcie. V projekte sú zakreslené štyri samostatné budovy so 138 SMART bytmi. Tento anglický pojem dnes často vídame najmä v spojitosti s technikou (smartfón, smart hodinky a pod.), avšak postupne si razí cestu aj do oblasti bývania. Výstavba bude realizovaná najmodernejšími technológiami, teda projektanti nemyslia len na estetický zovňajšok Zlatého krídla v Rači, ale aj na kvalitu použitých stavebných materiálov a zabezpečenie energetickej úspory. To je veľké plus! Pri pohľade z okna alebo priamo z vášho budúceho balkóna sa navyše môžete pokochať nádherným výhľadom na okolitú zeleň.

Hlavné benefity bývania v Zlatom krídle

Mestská časť Rača sa nachádza na okraji hlavného mesta. Pokiaľ si chcete oddýchnuť od ruchu veľkomesta, potom práve komplex Zlaté krídlo je najvhodnejším miestom, kde sa poobzerať po voľnom byte. Bezprostredná blízkosť viníc a Karpát vás priam pošteklia na duši. Po pracovnom týždni nie je nič lepšie ako sa zregenerovať v prírode, zelená predsa upokojuje a tu jej budete mať dostatok. Byty na predaj v Rači budú dokončené približne o rok, no napriek tomu je už najvyšší čas rezervovať si ten pravý byt pre vás. Zajtra už môže byť neskoro.

Zdroj: Info.sk/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

13:04 16.05.2024Tlačové správy

V obľúbenej online hre sa objavil legendárny vojak Švejk s hlasom herca Michala Holána.

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

6:29 10.05.2024Tlačové správy

Značka Remington je lídrom na trhu v oblasti starostlivosti o vlasy v mnohých krajinách sveta, vrátane Slovenska.

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.