• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 20.5.2024Meniny má Bernard
25°Bratislava

Počet zamestnancov NESS KDC presiahol 400

  • 10:00 09.03.2016
  • Bratislava
Počet zamestnancov NESS KDC presiahol 400

Najväčší zamestnávateľ v oblasti softvérového inžinierstva v Košiciach presiahol ďalšiu okrúhlu métu.

Špičkové vývojové centrum svetovej triedy a vlajková loď korporácie NESS SES zamestnáva k dnešnému dňu 406 zamestnancov. Kvalita služieb NESS KDC potvrdená stálym záujmom o spoluprácu zo strany existujúcich i nových klientov dáva prísľub ďalšieho rastu aj v roku 2016, v ktorom chce firma svoje rady do leta rozšíriť o ďalších 100 programátorov.

Marek Uhrín, General Manager - NESS KDC: „2015 bol pre nás opäť rokom, v ktorom sme prekročili okrúhle méty a máme všetky predpoklady na to, aby sme tento trend udržali aj v roku 2016. NESS KDC je dlhodobo v kurze a kvalitná systematická práca s dôrazom na spokojnosť klientov sa neustále pretavuje do rapídneho rastu biznisu. Aktuálne máme opäť otvorených vyše 80 pracovných pozícií vrátane part-time pozícií pre študentov a pozývame všetkých záujemcov, prísť si skúsiť NESS-ácku atmosféru a prácu na špičkových softvérových produktoch z celého sveta.“

Zuzana Želinská, AVP Finance & Operations - NESS KDC: „Sme hrdí na to, čo sme dosiahli a touto cestou by som sa chcela opäť poďakovať všetkým našim zamestnancom za skvele odvedenú prácu. Dovoľujem si zdôrazniť, že rast spoločnosti je postavený na mimoriadne stabilných základoch, kvalitnej odbornej práci našich ľudí a skvelých vzťahoch s klientmi. Dôkazom toho je aj fakt, že všetky nami ohlasované ciele sa nám darí dlhodobo napĺňať.“

NESS KDC aktuálne spolupracuje s 10 zahraničnými renomovanými klientmi na významných projektoch globálnych rozmerov. Zamestnanci NESS KDC môžu okrem zaujímavej práce, kontinuálneho vzdelávania, či možnosti cestovania využívať aj široké portfólio zamestnaneckých benefitov. Spoločnosti sa darí úspešne a rýchlo rásť i napriek nedostatku kvalifikovanej pracovnej sily a v silnom konkurenčnom prostredí, čo potvrdzuje, že NESS KDC patrí k najvýznamnejším a najkvalitnejším zamestnávateľom nielen v rámci Košíc, ale aj celého Slovenska.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

13:04 16.05.2024Tlačové správy

V obľúbenej online hre sa objavil legendárny vojak Švejk s hlasom herca Michala Holána.

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

6:29 10.05.2024Tlačové správy

Značka Remington je lídrom na trhu v oblasti starostlivosti o vlasy v mnohých krajinách sveta, vrátane Slovenska.

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.