• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 6.5.2024Meniny má Hermína
13°Bratislava

Kaufland opäť získal prestížne ocenenie Múza Merkúra

  • 10:44 23.04.2015
  • Bratislava
Kaufland opäť získal prestížne ocenenie Múza Merkúra

V uplynulom roku zaradila do svojho sortimentu špeciálne ponožky, vyrobené z použitých rybárskych sietí, ktoré predtým ležali nevyužité na dne morí a oceánov a ohrozovali tak životy mnohých morských živočíchov.

Až pre 63% Slovákov (www.slideshare.net) je pri nákupe tovarov dôležité, či firma, ktorej výrobok kupujú, podniká zodpovedne. Trh sa mení a zákazník sa dnes neuspokojí s tým, kúpiť dobrý výrobok za dobrú cenu. Zaujímajú ho ďalšie aspekty – bezpečnosť výrobku, či firma, ktorá ho vyrába nepoškodzuje životné prostredie, atď. a podľa toho si buduje vzťah k tým ktorým firmám. V rámci prieskumu realizovaného v januári roku 2015, na otázku: Ako takéto ekologické aktivity ovplyvňujú správanie spotrebiteľov, až 57% opýtaných uviedlo (Prieskum realizovaný spoločnosťou Incoma Slovakia s.r.o. zameraný na výchovu spotrebiteľa v oblasti životného prostredia a nakladania s odpadmi), že si vďaka takýmto projektom viac uvedomujú, že správanie jednotlivca má vplyv na životné prostredie celej planéty.

Spoločnosť Kaufland sa v rámci všetkých svojich podnikateľských aktivít maximálne angažuje v otázkach ochrany životného prostredia a ako partner iniciatívy "Healthy Seas" aktívne prispieva k ochrane morí a oceánov a k ich zachovaniu pre budúce generácie.

Ocenenie Múza Merkúra
Od júla 2014 boli špeciálne ponožky, vyrobené z rybárskych sietí, v predaji vo všetkých našich predajniach nielen na Slovensku, ale vo všetkých krajinách, v ktorých Kaufland pôsobí a zákazníci si tak mohli kúpiť nielen kvalitné ponožky, ale mať dobrý pocit z ochrany životného prostredia.
Projekt získal v tomto roku prestížne ocenenie Múza Merkúra, 3. miesto v kategórii „umiestňovanie produktov v mieste predaja“.
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.