• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 4.5.2024Meniny má Florián
24°Bratislava

Ďalšie ocenenie pre PSS

  • 17:11 16.04.2015
  • BRATISLAVA
Ďalšie ocenenie pre PSS

Prvá stavebná sporiteľňa, a. s., zbiera jedno ocenenie za druhým. Po tom, čo ku koncu minulého roka získala Zlatú mincu za online Sporenie Lišiak, hneď vo februári bola vyhodnotená ako TOP firemný filantrop za rok 2014 a onedlho na to získala aj prestížny titul Najlepšia banka SR – BEST BANK.

Najčerstvejším víťazstvom si obhájila pozíciu lídra na trhu stavebného sporenia. PSS, a. s., získala len pred pár dňami ocenenie v súťaži Hypotéka roka v kategórii Stavebné sporenie roka, ktorú organizuje Fincentrum a týždenník Trend.

Podľa slov Imricha Béreša, predsedu predstavenstva PSS, a. s., okrem silnej proklientskej orientácie spoločnosti stojí za týmto úspechom aj rastúci záujem o stavebné sporenie. "Ľudia sa otriasli z krízy, nízke úrokové sadzby zvyšujú ich chuť sa zadlžovať. Myslíme si, že obmedzenie NBS na poskytovanie úverov na celú hodnotu založenej nehnuteľnosti bude klientov ešte viac motivovať na kombináciu zdrojov. Predpokladáme preto, že význam a obľúbenosť stavebného sporenia bude rásť aj naďalej. Ocenenie v súťaži Hypotéka roka si veľmi vážime. Konkurencia je veľká, ale sme radi, že prvé miesto patrí Prvej stavebnej sporiteľni, ktorá je nielen najstaršou a najsilnejšou stavebnou sporiteľňou na Slovensku, ale aj svojou ponukou pre klientov presvedčila odbornú porotu, že jej zlatá priečka právom patrí", hovorí Ing. Imrich Béreš.

V rámci súťaže Hypotéka roka posudzovala odborná porota v kategórii stavebné sporenie variabilitu produktu, transparentnosť, atraktivitu sporenia, atraktivitu úveru a poplatky. Prvá stavebná sporiteľňa, a. s., predbehla súperov v štyroch z piatich sledovaných kritérií.

#stavebnesporenie #uver #byvanie #hypoteka
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.