• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 1.5.2024Dnes je Sviatok práce
22°Bratislava

Tesco privezie zákazníkom potraviny domov už za 1 euro

  • 12:41 16.03.2015
  • Bratislava
Tesco privezie zákazníkom potraviny domov už za 1 euro

Vyše 1,5 milióna ľudí si môže objednať dovoz potravín až k dverám bytu cez internet už od jedného eura. Najnižšia cena dovozu nákupu totiž zlacnela z 2,49 eur na 1 euro.

Nová nižšia cena dovozu bude platiť vo všetkých regiónoch, kde služba funguje. Chceme byť k zákazníkom ešte bližšie a uľahčiť im každodenný život. Cenu dovozu sme nastavili tak, aby bola oveľa nižšia ako jazda autom alebo taxíkom do predajne,“ uviedla Katarína Tokárová, E-commerce manažérka Tesco Potraviny domov. Rovnako v tomto roku reťazec upravil aj cenu služby vyzdvihnutia pripraveného nákupu cez výdajné miesto Klikni & Vyzdvihni na 1 euro.

Záujem Slovákov o pohodlný dovoz potravín až k dverám bytu rastie najmä pred sviatkami ako sú Vianoce či Veľká noc, kedy počet objednávok rastie o tretinu. K TOP 5 najpredávanejším tovarom patria pred sviatkami najmä rožky, trvanlivé mlieko, banány, múka a minerálne vody.

Ako funguje služba Tesco Potraviny domov a Klikni & Vyzdvihni?
- Služba Tesco Potraviny domov funguje vo vyše 90 lokalitách na Slovensku – a to v Bratislave, Malackách, Košiciach, Prešove, Nitre, Trnave, Hlohovci, Leopoldove, Piešťanoch, Šali a Galante a v širokom okolí týchto miest. Službu môže využívať vyše 1,5 milióna ľudí.
- Zákazník si pohodlne doma po registrácii cez webstránku tesco.sk/potravinydomov vytvorí nákupný zoznam z vyše 20-tisíc výrobkov – chladené, mrazené a trvanlivé potraviny, drogéria, potreby do domácnosti.
- Zvolí si čas dovozu, ktorý mu vyhovuje. K dispozícii má 7 dní v týždni, 2-hodinové časy rozvozu medzi 8.00 hod. a 22.00 hod. (na nasledujúci deň alebo až do troch týždňov).
- Nákup zákazníkovi privezú špeciálne zaškolení pracovníci domov až k dverám.
- Svoj nákup si môže zákazník vyzdvihnúť aj osobne pri vybraných predajniach denne od 8.00 do 22.00 hod. Stačí pri tvorení nákupného zoznamu tesco.sk/potravinydomov zvoliť možnosť Klikni & Vyzdvihni. (Služba funguje pri hypermarketoch – Tesco Extra Bratislava Zlaté piesky, Petržalka, Košice a Tesco Nitra.)
- Zákazník si môže vybrať z dvoch spôsobov úhrady: platbu vopred cez internet alebo kartou pri prevzatí tovaru.
- Ceny tovarov sú rovnaké ako v hypermarkete v deň prevzatia nákupu vrátane akcií.
- Služba dovozu tovaru Potraviny domov stojí od 1 € podľa času dovozu, služba Klikni & Vyzdvihni stojí jednotne 1 €.
- Služba ponúka dopravu zdarma aj pre zdravotne ťažko postihnutých (ZŤP) zákazníkov, ak cena ich nákupu presiahne 20 eur.
- Pokiaľ náhodou nie je niektorá položka z nákupného zoznamu zákazníka k dispozícii, vyberie pracovník vhodnú náhradu. Záleží iba na zákazníkovi, či sa pre túto alternatívu rozhodne alebo ju odmietne.
- Počas prípravy a rozvozu tovaru je neustále dodržiavaná a kontrolovaná stanovená teplota tovaru.

Ako služba funguje, si môžete pozrieť aj tu:
Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.