• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Nedeľa, 19.5.2024Meniny má Gertrúda
15°Bratislava

Veľkolepá rozlúčka Slovana: Aplauz a živý orol v hľadisku

  • 13:29 25.02.2015
  • BRATISLAVA
Veľkolepá rozlúčka Slovana: Aplauz a živý orol v hľadisku

Hráči Slovana Bratislava síce prehrali posledný duel v základnej časti Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) s Jokeritom Helsinki 2:3 po predĺžení a nepostúpili do play-off, no od fanúšikov sa dočkali poďakovania v podobe elektrizujúcej atmosféry počas utorkového duelu a skandovaným potleskom postojačky po skončení zápasu.

Sersen mal husiu kožu

Pre "belasých" sa v utorok skončila sezóna 2014/2015 a je možné, že to bol pre nich aj posledný duel v KHL. Už dlhšie sa totiž hovorí o ich odchode. "Bolo to niečo fantastické. Cítil som sa, ako keby sme niečo vyhrali. Nie nadarmo hovoríme, že máme najlepších fanúšikov v lige. Povzbudzovali nás počas celej sezóny a aj keď sa nám nedarilo, tak boli s nami. Proti Jokeritu to len potvrdili. Škoda, že sme im nemohli darovať víťazstvo, veľmi sme to chceli. Záver bol fantastický, mal som z toho husiu kožu," priznal po stretnutí obranca Michal Sersen, dlhoročná defenzívna opora Bratislavčanov.

Odporúčame:

V Slovane KHL nezavrhli, Bratislavu chváli aj tréner žolíkov

Video: Slovan zmazal dvojgólové manko, ale žolíkov neporazil

V KHL sa začína play-off, CSKA má prvý Pohár kontinentu


Nagy chválil fanúšikov

V poslednom období sa často hovorí o odchode Slovana z KHL, no skúsený bek to nechce veľmi komentovať. "Nie je to v mojej kompetencii, nebudem to riešiť. Uvidíme, čo bude ďalej. Bol by som veľmi rád, keby KHL v Bratislave pokračovala. A nielen ja. Je pravda, že sme v kabíne mali stretnutie so šéfom klubu Jurajom Širokým. Viac o tom nebudem hovoriť, nechám to na druhú stranu," poznamenal vicemajster sveta z Helsínk 2012.

Na margo správ o konci Slovana v nadnárodnej súťaži sa vyjadril aj útočník Ladislav Nagy. "Počuli sme o tom, že Slovan končí v KHL, je to veľká škoda. Na Slovensku nie sú peniaze. Mohlo to tu zostať, bolo by to dobré pre slovenský hokej. Fanúšikovia sú tu skvelí. Skončilo sa to tu a uvidíme, čo bude v nasledujúcej sezóne. Ďakujeme priaznivcom za celosezónnu podporu, boli vynikajúci. Som šťastný, že som tu mohol hrať. Je to veľká škoda, že Slovan asi končí v KHL, lebo je to hokej na úrovni," myslí si.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.