• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Nedeľa, 19.5.2024Meniny má Gertrúda
23°Bratislava

Weiss so Šebom sa boli zabávať, akcia sa skončila incidentom

  • 20:57 03.01.2015
Weiss so Šebom sa boli zabávať, akcia sa skončila incidentom

Slovenský futbalový reprezentant Vladimír Weiss bol počas piatkovej noci účastníkom incidentu v jednom z bratislavských podnikov, pri ktorom zasahovala aj polícia.

Podľa informácií portálu aktualne.sk sa Weiss zabával so skupinou osôb, v ktorej bol údajne aj bývalý reprezentant Filip Šebo.

Weiss sa mal vyhrážať poškodenému

"Zopár hostí začalo v povznesenej nálade čosi skandovať a vytlieskavať. Jeden z nich zrazu zobral stoličku a vrhol ju smerom k obslužnému pultu arabských hostiteľov," cituje portál očitého svedka incidentu. Stolička zasiahla návštevníka podniku, ktorý sedel v dráhe letu.

Tridsaťpäťročnému mužovi museli nemocnične ošetriť ľahšie poranenia na hlave. Po príchode policajnej hliadky sa zabávajúca skupina vrátane 25-ročného Vladimíra Weissa údajne verbálne vyhrážala poškodenému.

Podľa portálu projektn.sk ide o speváka skupiny Zlokot Pavla Remiáša, známeho ako Lyrik, ktorému museli zašívať čelo. Weiss označil hudobníka za "feťáčika, ktorý si chce cez neho predať cédečká." Podľa Remiáša stoličku nehodil Weiss a útočníka, ktorý ušiel, nespoznal.

Kozák o incidente nič nevie

"Je mi ľúto, že ja alebo ktokoľvek z mojich priateľov sme spájaní s násilným incidentom, na ktorom nik z nás nemal nijaký podiel, okrem toho, že sme boli v tom istom čase a v tom istom priestore. Zasahujúcim policajtom sme zodpovedali na všetky otázky. Osobné antipatie voči mne alebo voči futbalistom všeobecne by nemali slúžiť ako základ na umelé vytváranie škandálov, ktoré nemajú s futbalom nič spoločné," poskytol manažér komunikácie a PR Slovenského futbalového zväzu Juraj Čurný pre aktualne.sk stanovisko hráča katarskej Lekhwiye Vladimíra Weissa.

"Snažíme sa k tomu získať všetky informácie, komunikujem aj s asistentom trénera reprezentácie," povedal prezident Slovenského futbalového zväzu Ján Kováčik. Tréner národného tímu Ján Kozák podľa Projektu N o incidente nevie nič, a preto sa nechcel k téme vyjadriť.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.