• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Nedeľa, 19.5.2024Meniny má Gertrúda
15°Bratislava

Meszároš má asi otras mozgu, liečia sa i Gáborík a Višňovský

  • 12:51 02.12.2014
  • LOS ANGELES
Meszároš má asi otras mozgu, liečia sa i Gáborík a Višňovský

Slovenských hokejistov Mariána Gáboríka a Ľubomíra Višňovského naďalej trápia zdravotné problémy, v pondelok netrénovali a pravdepodobne nenastúpia ani na utorkové zápasy svojich tímov v NHL.

Višňovský nedohral minulotýždňový piatkový súboj s Washingtonom Capitals, z ktorého odstúpil po druhej tretine. Topoľčianskeho rodáka podľa klubového stanoviska trápia problémy v hornej časti tela. Bližšie podrobnosti nie sú známe, jeho stav vyhodnocujú zo dňa na deň a môže sa čoskoro vrátiť do diania. Tridsaťosemročný Višňovský pre problémy s chrbtom absentoval už v šiestich dueloch v úvode ročníka.

Účasť Gáboríka proti Bostonu je nepravdepodobná

Gáborík z Los Angeles Kings rovnako pre zranenie v hornej časti tela vynechal sobotňajší duel proti Chicagu. Trenčan chýbal aj na pondelkovom tréningu a jeho štart v utorok proti Bostonu je nepravdepodobný. Podľa asistenta generálneho manažéra Kings má Gáborík rovnaké ťažkosti ako v úvode ročníka, ale nie až také vážne.

Gáborík nastúpil v tejto sezóne v pätnástich stretnutiach, v ktorých nazbieral osem bodov (4+4). Tridsaťdvaročný krídelník získal štyri body v posledných piatich dueloch a sedem v ostatných deviatich.

Meszároš má zrejme otras mozgu

Slovenský hokejový obranca Andrej Meszároš z Buffala Sabres má pravdepodobne otras mozgu a čaká ho niekoľkozápasová pauza. Dvadsaťdeväťročný rodák z Považskej Bystrice sa podľa trénera Teda Nolana musí podrobiť pozorovaniu.

Meszároš chýbal v zostave Sabres v sobotu pri víťazstve 4:3 po samostatných nájazdoch proti Montrealu. Zranil sa pravdepodobne o deň skôr v súboji proti rovnakému súperovi. Prvé správy zo zámoria hovorili o tom, že bol doudieraný a necítil sa dobre.

Meszároš má na konte v tejto sezóne sedemnásť duelov, v ktorých dosiahol tri asistencie. Informácie zverejnil web Buffalo News.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.