• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 7.5.2024Meniny má Monika
18°Bratislava

Michal Handzuš ide do dražby, fanúšikovia s ním môžu večerať

  • 17:42 19.11.2014
  • BANSKÁ BYSTRICA
Michal Handzuš ide do dražby, fanúšikovia s ním môžu večerať

Slovenský hokejový reprezentant Michal Handzuš popri návrate na ľadové plochy pripravil aj charitatívnu akciu na pomoc organizácie Rozžiarme detské tváre. Je ňou dražba večere so skúseným 37-ročným centrom, ktorej výťažok poputuje na zabezpečenie trojdňového výletu pre rodiny s detskými onkologickými pacientmi.

"Rozhodol som sa prijať výzvu do dražby, pretože to je to najmenej, čo môžem urobiť, aby som pomohol získať finančné prostriedky na výlet pre deti aj s ich rodinami. Spoločnými silami môžeme pomôcť tým, ktorí to naozaj potrebujú," uviedol Michal Handzuš pre hokejportal.net, na ktorom bude prebiehať spomenutá dražba od 20. do 24 novembra.

Odporúčame aj:

Handzušov návrat zbrzdilo zranenie, ale za 'baranov' nastúpi

Handzuš predáva luxusnú vilu v Los Angeles, pýta milióny


Charitatívna organizácia Rozžiarme detské tváre už vlani organizovala rodinný výlet v príjemnom prostredí Kysúc vďaka sponzorským príspevkom zo strany úspešných slovenských športovcov. "Rodičia spolu s deťmi boli nadšení, že mohli stráviť pár dní so svojimi známymi z onkológie aj mimo nemocničných priestorov. Deti boli spokojnejšie aj preto, že sme na výlet nevzali len jedného rodiča, ale obidvoch a mohli si so sebou vziať aj súrodenca. Práve veľmi pozitívna atmosféra a spätná väzba bola podnetom k tomu, aby sme takéto výlety pripravili minimálne dvakrát ročne," vyjadrila sa manažérka projektu Michaela Urbanová.

Michal Handzuš je známy tým, že podporuje charitatívne projekty. Vždy s ochotou pomáha tým, ktorí to potrebujú. Aj preto prijal túto výzvu a navečeria sa s jedným z fanúšikov. "Budem veľmi rád, ak sa priaznivci zapoja do tejto dražby a využijú možnosť večere so mnou, aby sme spoločnými silami rozžiarili detské tváre a urobili radosť malým bojovníkom z onkológie," vyzval slovenský hokejový reprezentant.

Správu priniesol web HokejPortal.net.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.