• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 29.4.2024Meniny má Lea
20°Bratislava

ŠKANDÁL: Slovenská futbalová dvadsaťjednotka vraj na zrazoch vyvádzala

  • 9:32 19.11.2014
  • BRATISLAVA
ŠKANDÁL: Slovenská futbalová dvadsaťjednotka vraj na zrazoch vyvádzala

Anonym informoval slovenské denníky o divokých večierkoch v spoločnosti litrov alkoholu a ľahkých žien, demolovaní hotela a obťažovaní hostí. Vedenie SFZ informácie čiastočne potvrdilo.

Dva jesenné zrazy mladých slovenských futbalistov do 21 rokov údajne sprevádzali nespútané žúry niektorých hráčov a možno aj funkcionárov. Šokujúce informácie priniesli denníkyŠport a Nový čas, ktoré na to upozornil anonym. Nový čas hovorí o divokých večierkoch v spoločnosti litrov alkoholu a ľahkých žien, demolovaní hotela a obťažovaní hostí. Všetok sa údajne odohralo počas pobytu tímu v hoteli v Senci na Slnečných jazerách. 

Prvý prípad bujarej zábavy sa údajne stal počas septembrového zrazu, po remíze so Škótskom. Neznámy počet hráčov vraj popíjalo alkohol a chceli sa dostať do erotického salónu. Hotelová strážna služba tomu zamedzila – zamkla vchod hotela. Podľa mäkšej verzie išlo len o väčšie popíjanie piva bez incidentov.

Druhý októbrový prípad znie závažnejšie, údajne sa stal po zápase s Talianskom. Zas sa mal popíjať alkohol, údajne už boli prítomné aj dievčatá. Zasahujúceho príslušníka strážnej služby podľa denníkov priviazali k zábradliu. Údajne sa rozbíjali poháre a poškodili dvere. Anonym hovoril aj o napadnutí jedného hotelového hosťa. Vedenie hotela si ale od Slovenského futbalového zväzu (SFZ) nenárokovalo náhradu škody.

„Všetci zainteresovaní zo SFZ, teda ja, viceprezident pre štátnu reprezentáciu Karol Belánik, generálny sekretár Jozef Kliment a technický riaditeľ Ján Greguš sme boli z obsahu anonymu v absolútnom šoku. Po preverení sme, žiaľ, zistili, že do veľkej miery bol relevantný. Približne na 80 percent je jeho obsah naozaj pravdivý,“ povedal pre Šport prezident SFZ Ján Kováčik.

Futbalový zväz prípad stále rieši. „Je jasné, že z toho vyvodíme dôsledky. Hoci to technicky bude už náročné, keďže táto kategória ukončila svoj cyklus a v reprezentácii do 21 rokov zostala len minorita z týchto hráčov,“ potvrdil Kováčik. SFZ zváži možnosti, jednou je aj finančný postih. S hráčmi budú hovoriť.

Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR, Foto: TASR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.