• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 17.5.2024Meniny má Gizela
15°Bratislava

Simulácia určila víťaza Stanley Cupu, opäť ho získa Slovák

  • 10:36 05.10.2014
  • NEW YORK
Simulácia určila víťaza Stanley Cupu, opäť ho získa Slovák

Podľa počítačovej simulácie hrou EA Sports NHL 15 sa v blížiacej sa sezóne hokejovej NHL stanú víťazmi Stanleyho pohára hráči tímu Los Angeles Kings v kádri so slovenským útočníkom Mariánom Gáboríkom.

Informovala o tom oficiálna stránka zámorskej profiligy. Vo finále play-off by mali "králi" zdolať Boston 4:2 na zápasy. Ak by sa prognóza tejto simulácie potvrdila, Kings by obhájili trofej prvýkrát od čias dominancie Detroitu v rokoch 1997 a 1998.

Do záverečnej série sezóny by sa podľa simulácie mali "králi" prebojovať v konferenčnom finále cez víťaza Prezidentskej trofeje Chicago (106 bodov), Boston si sériu proti Kings vybojoval v hre vyradením Columbusu.

Už v prvom kole play-off vypadol Pittsburgh s kapitánom Sidneym Crosbym, víťazom Hart Trophy pre najužitočnejšieho hráča ligy, Art Ross Trophy pre najproduktívnejšieho hráča základnej časti, Maurice "Rocket" Richard Trophy pre najlepšieho strelca súťaže a Ted Lindsay Award pre najlepšieho hokejistu podľa hráčskej asociácie.

Najlepším obrancom sa stal Oliver Ekman-Larsson z Arizony, nováčikom Jonathan Drouin z Tampy Bay a cenu pre najlepšieho brankára priradila simulácia Careymu Priceovi z Montrealu. Útočník Chicaga Patrick Kane získal Lady Byng Memorial Trophy.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/sk_SK/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.