• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Nedeľa, 5.5.2024Meniny má Lesana, Lesia
25°Bratislava

Lacnejšia rekonštrukcia bývania s VÚB bankou

  • 11:51 04.03.2014
  • BRATISLAVA
Lacnejšia rekonštrukcia bývania s VÚB bankou

Od marca ponúka VÚB banka všetky flexipôžičky bez poplatku za poskytnutie úveru. Flexipôžičku na bývanie získate už aj na menšie rekonštrukcie od 1 000 eur so sadzbou už od 5,9% ročne. Banka pritom po novom akceptuje ako doklad účelovosti úveru aj čestné prehlásenie a súpis prác.

VÚB banka až do konca mája ponúka všetky Flexipôžičky bez poplatku za poskytnutie úveru, ktorého štandardná výška je 2% z objemu úveru, minimálne 33 eur. Klientom, ktorí plánujú zveľadiť svoje bývanie, ponúka navyše teraz VÚB banka Flexipôžičku na bývanie so zvýhodnenými podmienkami. "V rámci aktuálnej kampane sa väčšina žiadateľov kvalifikuje na jednotnú sadzbu 9,9% ročne, ktorú si môžu následne znížiť až o ďalšie 4% ročne," hovorí Melinda Burdanová, vedúca oddelenia úverov VÚB banky. Záujemcova tak môžu získať Flexipôžičku na bývanie už od 5,9% ročne. Podmienkou získania jednotnej sadzby je výška úveru aspoň 6 000 eur a aspoň priemerná bonita žiadateľa.

Flexipôžičku na bývanie využívajú ľudia predovšetkým pri väčších rekonštrukciách, jej priemerná výška dosahuje 8 300 eur. "Pre tých, čo potrebujú financovať menšie úpravy sme minimálnu výšku Flexipôžičky na bývanie znížili z 3 300 na 1 000 eur. Môžu tak využiť lacnejšiu účelovú pôžičku na bývanie a v porovnaní s bezúčelovým úverom výrazne ušetria na úrokoch," dodáva Burdanová.

Ďalšou novinkou, ktorou VÚB banka vychádza v ústrety svojim klientom, je zjednodušené dokladovanie účelu. Po novom okrem bločkov a faktúr akceptuje aj čestné prehlásenie a súpis vykonaných prác, ak klienti časť prác vykonávajú svojpomocne. Navyše, VÚB banke stačí do pol roka zdokladovať 80% úveru, zvyšných 20% môžu klienti použiť na čokoľvek, teda aj na veci nesúvisiace s bývaním. Flexipôžičku na bývanie vybavíte už do 24 hodín bez predkladania dokladov o príjme. Nie je potrebné mať ručiteľa ani zakladať nehnuteľnosť.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.