• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 18.5.2024Meniny má Viola
12°Bratislava

Gratex dodá informačný systém pre azerbajdžanské poisťovne

  • 13:50 25.02.2014
  • BRATISLAVA
Gratex dodá informačný systém pre azerbajdžanské poisťovne

Spoločnosť Gratex International dodá združeniu najvýznamnejších poskytovateľov povinného poistenia v Azerbajdžane informačný systém na spracovanie poistných udalostí. Zástupcovia spoločnosti podpísali v hlavnom meste Azerbajdžanu Baku kontrakt s Compulsory Insurance Bureau (CIB) o implementácii systému, ktorý bude automatizovať celý životný cyklus poistných udalostí – od ich nahlásenia až po vyplatenie poistnej sumy.

Informačný systém na spracovanie poistných nárokov (Claim handling system) bude po implementácii v druhej polovici tohto roka zabezpečovať okrem iného automatizáciu celého procesu vybavovania poistnej udalosti. "Je to obrovská príležitosť etablovať sa na novom trhu s riešeniami, ktoré našim klientom prinášajú merateľný úžitok a vytvárajú predpoklady pre ich ďalší rast," hovorí Stanislav Vasiľko, manažér oddelenia World Wide Business Development v spoločnosti Gratex International.

Informačný systém na spracovanie poistných nárokov je súčasťou systému UPM (Universal Process Management), s ktorým Gratex International zaznamenáva veľké úspechy aj na austrálskom poistnom trhu.

O spoločnosti Gratex International
Spoločnosť Gratex International, a.s., je jedným z lídrov slovenského IT trhu vo vývoji softvérových riešení založených na špičkových technológiách. Okrem vývoja inovatívnych softvérových aplikácií v rámci rozsiahlych informačných systémov poskytujeme aj služby potrebné na ich úspešné zavedenie, prevádzku a údržbu. Sídlom spoločnosti je Bratislava, dcérska spoločnosť má sídlo v austrálskom Sydney, pobočka je lokalizovaná v Moskve v Ruskej federácii a stála prevádzkareň v Soule v Južnej Kórei.

O Compulsory Insurance Bureau
CIB (úrad povinného poistenia) je združením poskytovateľov povinného poistenia v Azerbajdžane. Cieľom CIB je ochrana záujmov poistených osôb a tretích strán, ako aj stabilizácia a rozvoj povinného poistenia. CIB tvoria zástupcovia azerbajdžanského ministerstva financií a členských poisťovní. Združuje 12 najvýznamnejších poskytovateľov povinného poistenia na azerbajdžanskom trhu.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

Vojak Švejk víta hráčov na palube lodí vo World of Warships

13:04 16.05.2024Tlačové správy

V obľúbenej online hre sa objavil legendárny vojak Švejk s hlasom herca Michala Holána.

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

Profesionálna starostlivosť o vlasy ako od kaderníka? Len so značkou Remington

6:29 10.05.2024Tlačové správy

Značka Remington je lídrom na trhu v oblasti starostlivosti o vlasy v mnohých krajinách sveta, vrátane Slovenska.

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.