• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 7.5.2024Meniny má Monika
16°Bratislava

Summit Performance Advertising prinesie najnovšie trendy

  • 16:44 30.09.2013
  • BRATISLAVA
Summit Performance Advertising prinesie najnovšie trendy

Výkonnostný online marketing sa stáva pevnou súčasťou prezentácie malých aj veľkých firiem na internete. Či už ide o e-shopy, firemné stránky alebo sociálne siete, kto sa chce v tomto prostredí presadiť, musí sledovať aktuálne trendy. Aké sú najnovšie technológie, postupy alebo stratégie? Aj tieto otázky zodpovie summit Performance Advertising 2013.

Tretí októbrový deň v tomto roku sa bude niesť v znamení výkonnostnej stratégie. Spoločnosť H1 Slovakia, s. r. o., uznávaný odborník v oblasti online marketingu a člen skupiny agentúr zameraných na performance marketing, vystupujúcich vo svete pod značkou QUISMA, pozýva na summit plný zaujímavých marketingových tém a podnetných diskusií.

V piatich paneloch toto stretnutie odpovie na množstvo aktuálnych otázok. Zanietení spíkri s cennými skúsenosťami budú rozprávať o najnovších trendoch výkonnostnej inzercie, viac povedia aj o integrácii marketingových kanálov a multikanálovom vyhodnocovaní. Nebude chýbať ani najaktuálnejšia analýza porovnania českého a slovenského online trhu, trendov a využitia technológií. K slovu sa dostane špecialista, ktorý priblíži výkonnostnú online stratégiu projektu Gorila.sk, prinesie nielen jej výsledky, ale i ďalšie odvážne vízie. Zúčastnení nazrú do problematiky remarketingu v inzertnom systéme Google AdWords a analytickom nástroji Google Analytics. V rámci konferencie sa predstaví aj Quisma Media Platform – technológia, ktorá dokáže spravovať všetky aktivity online marketingu od optimalizácie pre vyhľadávače až po affiliate marketing a bannerovú reklamu.

Summit Performance Advertising sa uskutoční vo štvrtok 3. októbra 2013 od 15.00 hod. do 19.00 hod. v príjemnom prostredí novootvoreného podniku Gorila.sk Urban Space na Nám. SNP 30 (prízemie OD Dunaj) v Bratislave. Po oficiálnej časti bude priestor na neformálny networking a hostí čaká ďalší zábavný program.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.