• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 26.4.2024Meniny má Jaroslava
Bratislava

Dámske svetre, bundy a kabáty ideálne na prechod zo zimy do jari

  • 0:01 04.02.2021
  • Bratislava
Dámske svetre, bundy a kabáty ideálne na prechod zo zimy do jari

Možno sa to ešte nezdá, ale pomaličky sa blíži jar a počasie začne byť o chvíľu premenlivé. Nezaškodí preto sa už teraz začať pripravovať na novú sezónu, nech vás nič nezaskočí a do každej situácie môžete zo skrine vytiahnuť oblečenie presne podľa vašich predstáv.

Prebuďte svoj šatník k životu s našimi tipmi, ako zakomponovať bundy, dámske svetre a kabáty k jarným motívom kvetín, pastelových farieb a tenkých materiálov a nepodceňujte chladné rána a večery.

Hrajte sa s vrstvami ako profesionálka

Počas zimy sme si zvykli na hrejivé mäkké veľké pletené svetre a mnohé z nás si ich doslova zamilovali. Potešíme vás, robustné dámske svetre nemusíte odkladať, ani keď teploty začnú nenápadne stúpať. Vyskúšajte si k svetru namiesto riflí či teplých legín obliecť splývavú šifónovú maxi sukňu. Dámske svetre vám pomôžu skombinovať tenšie a vzdušnejšie materiály s hrejivou vrstvou, aby výsledkom bol veľmi elegantný celok.

Pletený sveter výborne doplní aj obľúbené šaty a nahradí vrchnú vrstvu. Oversize veľkosť je v tomto prípade úplne dokonalá voľba. Stačí už len vkĺznuť do členkových čižiem, vziať si do rúk kabelku a smelo vykročiť do ulíc v šik kombinácii. Štíhly pás môžete zvýrazniť pekným opaskom a ak sa bojíte, že by vám predsa len bolo chladno, praktická prešívaná vesta vyrieši vaše problémy ľavou zadnou. Ani čiapka alebo čelenka spolu s rukavicami nebude vyzerať k takémuto outfitu zle.

Von síce ešte ešte nie je najteplejšie, ale ak správne navrstvíte oblečenie, môžete si bez výčitiek obliecť aj jarné kúsky a vyťažiť so svojho šatníka maximum v akomkoľvek ročnom období. Bundy, kabáty v pastelových odtieňoch sú pre toto obdobie doslova stvorené.

Dámske bundy a kabáty s nádychom teplejších dní

Okoreňte svoj šatník o tenšie dámske kabáty, ktoré môžete nosiť na šaty aj keď je von ešte dosť chladno. Trenčkot je vďaka svojej dĺžke ideálny spoločník do prechodných dní, keď sa počasie strieda každých pár minút - zahreje vás a pôsobí ľahko. Jeho ikonický strih pristane každému typu dámskych postáv a podľa nás je to úplný základ, bez ktorého nemôže existovať žiadna štýlová žena.

Dámske bundy a kabáty s kapucňou pomôžu popasovať sa s nečakaným vetrom alebo dažďom, aby váš účes bol v bezpečí. Svetlejšia farba bundy či kabátu, ktorá pristane vášmu typu, dokáže naladiť na jarnú atmosféru aj vaše okolie. Prešívaná bunda napríklad vo veselej žltej pozdvihne akýkoľvek odev na novú úroveň a vy budete doslova žiariť optimizmom. Jemnejšie farby vytvárajú krásny kontrast k tmavým zimným odtieňom a ladne ich spojíte do inšpiratívneho celku s pomocou doplnkov a obuvi.

Doplňte svoje šatníky o trendy novinky už dnes

Šťastie praje pripraveným. U nás v Answear.sk nájdete všetky štýlové dámske bundy a kabáty, ktoré si môžete zoradiť podľa preferencií, aby bol nákup jednoduchší a rýchlejší. Využite filtre v menu a prezerajte si konkrétne kategórie, horúce novinky, zvoľte si svoju veľkosť, objavte nové akcie a neobíďte ani výpredaj produktov: https://answear.sk/k/ona/oblecenie/bundy-a-kabaty

Zdroj: Info/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.