• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 7.5.2024Meniny má Monika
16°Bratislava

Čo vaše sny o sexe v skutočnosti znamenajú?

  • 20:13 10.03.2017
  • Bratislava
Čo vaše sny o sexe v skutočnosti znamenajú?

Tu je 7 prípadov snov o sexe a ich význam.

To, že spíte ešte neznamená, že spí aj vaše libido. Tvrdí to aj uznávaná sexuologička Susan Block, PhD. “Sny sú spôsob ako sa snaží vaše podvedomie odbaliť všetko, čo ovplyvňuje váš život a často sny o sexe nie sú doslovné. Namiesto toho môžu symbolizovať problémy, túžby a nádeje vo všetkých aspektoch vášho života.”

Prikladať pozornosť snom o sexe môže byť dôležitým krokom k tomu, ako pochopiť vlastný život. Odborníci odporúčajú zapisovať si svoje sny po prebudení. Tie nám totiž môžu prezradiť, čo sa nám snaží povedať naše podvedomie.

Tu je 7 prípadov snov o sexe a ich význam.

1. Sex so známym.

Nie, vaše podvedomie vám nevyjadruje potrebu podviesť vášho súčasného partnera (ak niekoho máte). Ak máte sex s niekým známym môže to naznačovať, že túžite po niečom, čo ten človek má, či už sa jedná o jeho kvality, vlastnosti alebo niečo, čo na ňom obdivujete.

2. Sex s nadriadeným.

V tomto prípade sa jedná o to, že sa snažíte priblížiť k svojmu nadriadenému a nemusí to byť práve týmto intimným spôsobom. Väčšinou takýto sen naznačuje potrebu priblížiť sa myšlienkam vášho šéfa alebo spôsobu jeho riadenia.

3. V sne hľadáte súkromie na sex.

Sny, ktoré vyjadrujú potrebu hľadať súkromie pre sex môžu naznačovať nedostatok spojenia vás a vášho partnera v bežnom živote. Pozrite sa do svojho kalendára. Venujete svoju partnerovi dosť času?

4. Sex na verejnosti.

Sex pred inými ľuďmi môže naznačovať, že vo vašom živote sa vyskytujú ľudia, ktorí vás kritizujú. Tento sen naznačuje, že vaše pocity sú viazané na to, ako vás vidia ostatní ľudia.

5. Lietanie tiež súvisí so sexualitou.

Aj sen o lietaní môže súvisieť s vaším libidom. Lietanie v sne je podľa odborníkov úzko spojené s orgazmom. Sen o lietaní môže naznačovať frustráciu s vášho sexuálneho života.

6. Sex s celebritou.

Sex s celebritou v skutočnosti nenaznačuje potrebu po tomto človeku. Hovorí to o tom, že vo vašom okolí sa sústreďuje problém, v ktorého reflektoroch ste vy a musí vám s ním niekto pomôcť. Či už je to priateľ, niekto z rodiny.

7. Sny o ex.

Stáva sa to často. Jedná sa však o to, že váš mozog sa preberá vo vašich skrytých myšlienkach o tejto osobe. Možno sa blížia narodeniny vašeho expriateľa alebo ste ho niekde videli. Niekedy to môže naznačovať, že osobu chcete opäť vo svojom živote. Ak ste momentálne vo vzťahu a trápia vás sny na expriateľa, môže sa jednať o prejav nespokojnosti v súčasnom vzťahu.

Toto sú najčastejšie významy snov o sexe. Snívajú sa aj vám?

Zdroj: info.sk, NJ, prevention.com Foto: shutterstock
Najnovšie v kategóriiViac článkov
​Prečo pivo chutí lepšie chladené? Tento dôvod vás prekvapí

​Prečo pivo chutí lepšie chladené? Tento dôvod vás prekvapí

VČERA - 22:06Zaujímavosti

Nie je to len o osviežení počas horúcich dní. Pivo v skutočnosti lepšie chutí chladené najmä preto, ako sa alkohol správa pri rôznych teplotách.

Kalkulačka smrti presne odhalí, ako dlho budete žiť. Pred týmto však odborníci varujú

Kalkulačka smrti presne odhalí, ako dlho budete žiť. Pred týmto však odborníci varujú

20:47 05.05.2024Zaujímavosti

Experti varujú pred použitím kalkulačky smrti poháňanej umelou inteligenciou.

6 zvláštnych prejavov správania na smrteľnej posteli

6 zvláštnych prejavov správania na smrteľnej posteli

19:53 05.05.2024Zaujímavosti

Ošetrovateľka v hospici sa pri umierajúcich pacientoch stretla s tými najzvláštnejšími druhmi správania. V jednom zo svojich videí hovorí o tých najčastejšie sa vyskytujúcich.

Vďaka týmto trikom nájdete jablká v obchodoch po celý rok

Vďaka týmto trikom nájdete jablká v obchodoch po celý rok

19:32 05.05.2024Zaujímavosti

Chémia nám pomáha udržiavať jablká dostupné po celý rok, takže si ich môžete v obchodoch kúpiť prakticky neustále.

TV program