• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Nedeľa, 28.4.2024Meniny má Jarmila
21°Bratislava

Malinô Brdo a zebragroup pripravujú 2. ročník skimediacup

  • 11:05 19.02.2013
  • BRATISLAVA
Malinô Brdo a zebragroup pripravujú 2. ročník skimediacup

Po vydarenom 1. ročníku akcie skimediacup bude prvá marcová sobota v lyžiarskom stredisku Malinô Brdo v Ružomberku patriť opäť tejto skvelej akcii, ktorá sa bude niesť v znamení športu, známych osobností a dobrej zábavy.

Stredisko Ružomberok - Malinô Brdo s podtitulom Ski&Bike nájdete v dolnom Liptove na úpätí pohoria Veľká Fatra. Je vyhľadávaným miestom oddychu nielen pre domácich návštevníkov, ale aj zahraničných turistov. Vstupnou bránou do strediska je mestská časť Hrabovo, vzdialená od centra mesta iba 1 km. Z Hrabova na Malinô Brdo Vás pohodlne vyvezie moderná 1770 m dlhá 8-miestna kabínová lanovka, ktorá za hodinu prepraví 1500 osôb. Priamo v centre strediska sa nachádza 4-sedačková lanovka, 2 lyžiarske vleky a 4 vleky pre začiatočníkov a deti. V stredisku je k dispozícii 12 km zjazdových tratí, najdlhšia z nich meria až 3 900 m, prekoná výškový rozdiel 698 m a je jednou z najdlhšie umelo zasnežovaných zjazdoviek na Slovensku. Okolie Malina Brda ponúka výborné možnosti pre bežecké lyžovanie, turistiku a skialpinizmus.

Obrazom: Skimediacup


2. ročníka akcie skimediacup sa opäť zúčastnia zástupcovia televíznych, rozhlasových a printových médií, ktorí predvedú čo dokážu na lyžiach a zasúťažia si v obrovskom slalome a aj týmto sa postarajú o zábavu. Počas celého dňa vás podujatím budú sprevádzať známe hlasy z rádia Jemné melódie. Na návštevníkov čaká pestrý program v podobe speváckych vystúpení Peter Bič Project, ktorí nám predstavia svoje pesničky z nového albumu Say It Loud. Ďalším interpretom, na ktorého sa môžu obzvlášť tešiť baby je Martin Harich spolu so svojou kapelou, avšak nebude chýbať ani Juraj Zaujec a kapela Bruno Benneton, ktorá odštartuje túto akciu. Nezabudli sme ani na detských návštevníkov, ktorí sa môžu tešiť na fotografovanie so Slniečkom, maskotom lyžiarskeho strediska.

Okrem iného je pripravených kopec súťaží pre deti aj dospelých, rôzne ochutnávky nápojov Sodastream a chutných klobások od spoločnosti Tauris, ktoré budú grilované na griloch Catler. A v neposlednom rade aj relax priamo na svahu fínska kaďa so 40ºC vodou a množstvo ďalších prekvapení, ktoré vám odhalíme priamo na mieste.

V poradí 2. ročník skimediacup sa uskutoční 2. marca v lyžiarskom stredisku Malinô Brdo.

Viac informácií nájdete na http://www.zebragroup.sk/
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.