• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 26.4.2024Meniny má Jaroslava
16°Bratislava

Vianoce 2014: Tesco prinesie dievčatám lietajúcu vílu

  • 15:42 25.11.2014
  • BRATISLAVA
Vianoce 2014: Tesco prinesie dievčatám lietajúcu vílu

Tie najlepšie darčeky týchto Vianoc sa budú vznášať niekoľko centimetrov nad zemou. Top vianočným tipom pre dievčatá je jednoznačne Lietajúca víla. Pre chlapcov, diaľkovo ovládaný vrtuľník Silverlit.

"Lietajúca víla je bábikou, ktorá sa nebude vznášať len v detskej fantázii, ale i v detskej izbe. Dokonca svoj let prispôsobí pohybu ruky. Vianočná premiéra lietajúcej bábiky predstavuje jednu z našich najväčších tohtoročných noviniek v oblasti hračiek," vyhlásila Zuzana Lošáková, hovorkyňa spoločnosti Tesco Stores SR.

Okrem absolútnej novinky v podobe lietajúcej víly netreba zabúdať ani na nesmrteľnú klasiku bábiky Monsters High. Tieto Vianoce sa edícia predstaví v balení s piatimi figúrkami. Do tretice, dievčatá ocenia i stavebnicu Lego Friends Záchrana na moste v džungli. Vďaka stavebnici majú deti pripravené všetko potrebné na záchranu medvieďaťa, ktoré uviazlo na nebezpečnom povrazovom moste hlboko v džungli. Na pomoc majú helikoptéru, lano i zdravotnícku súpravu. Pri výbere darčekov pre dievčatá netreba zabúdať ani na plyšového Furbyho – konkrétne hračku Furby BOOM.

Ani chlapci neprídu skrátka. Vďaka stavebnici Lego Polárny ľadolam sa môžu už na Štedrý večer pridať k polárnej expedícii a vďaka lietajúcemu žeriavu pomôcť bádateľovi skúmať ľadovú divočinu, alebo bojovať so zločinom so stavebnicou Lego Superrýchla policajná naháňačka. O slovo sa i tieto Vianoce hlásia i kultoví Transformeri, či obľúbená požiarnická súprava Tesco Hasičská súprava. Pre menších chlapcov je pripravená stavebnica Carousel Drevené mestečko. Malí šoféri si tak môžu postaviť mestečko okolo kruhového objazdu, vybaviť ho semaformi a dopravnými značkami.

Hračky nemusia rozvíjať len fantáziu, ale i talent. Práve budúcich umelcov určite poteší Carousel Detská elektronická gitara s mikrofónom alebo Carousel Detské piano so stoličkou a s mikrofónom. Rovnako však deti poteší i náučná hračka – Carousel Detský laptop.

"I tento rok však zákazníci Tesca nájdu širokú ponuku darčekov, ktoré motivujú deti byť aktívnejšími, rodinám umožnia tráviť voľný čas spolu a ešte zábavnejšie," pokračuje Zuzana Lošáková. Pre ilustráciu uvádza korčule 3 in 1 Skates Hard Boot v modrom či ružovom prevedení. Korčule majú tri nástavce. Vďaka tomu sú vhodné pre začiatočníkov i pokročilých, vďaka tretiemu nástavcu ich možno zmeniť na korčule určené na ľad. Ak by náhodou počasie športu naprialo, rodičia s deťmi si môžu oddýchnuť pri sledovaní exkluzívnych DVD Transformers 4, Hurá do praveku, alebo Ako vycvičiť draka 2.

Pre rodičov, ktorí počas Vianoc plánujú doplniť šatník svojich detí, je pripravená značka F&F. Na dievčatá tak čaká napríklad kabelka s rúžovými flitrami, či štýlový kabátik. Naopak pre chlapcov napríklad pyžamká s veselými motívmi.

Nakoniec, no v neposlednom rade, ten najlepší darček si môžu rodičia a deti vybrať spoločne. Tesco od 10. novembra spustilo aplikáciu List Ježiškovi na facebook-u. Vďaka aplikácii si môžu vybrať konkrétne hračky a ak ich Tesco vyžrebuje, tak si ich spoločne nájdu pod stromčekom.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.