• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 26.4.2024Meniny má Jaroslava
Bratislava

Video: Odstránenie žlčových kameňov bez operácie

  • 18:00 28.07.2014
  • BRATISLAVA
Video: Odstránenie žlčových kameňov bez operácie

Žlčové kamene je možné odstrániť aj bez operácie, úplne prirodzene a hlavne bezbolestne. Toto vám lekár neporadí! 

Prečo podstupovať riziká operácie, keď si môžete pomôcť aj doma, bez akýchkoľvek rezov a chirurgických zásahov a dokonca ešte oveľa účinnejšie? Vedeli ste, že vyoperovaním žlčníka sa kamene v budúcnosti môžu tvoriť ďalej? Alternatívna medicína má ďalší obrovský tromf! 

Rozpory s klasickou medicínou

Hoci to medici krvopotne tvrdia, odstránenie žlčníka aj tak problém s kameňmi neodstráni. Konvenčná medicína prijíma len názor, že sa tvoria priamo v žlčníku a nie v pečeni. Vyoperovaním tak človeka zbavia len žlčníkových záchvatov, no žlč sa ďalej zhlukuje do kamienkov v pečeni a žlčovodoch. Často sú príliš drobné na to, aby ich zachytil röntgen.

Tie však lekári pri pretrvávajúcich problémoch s trávením ďalej nezisťujú. Prečo by to robili? Žlčník predsa nemáte, tak vám naordinujú podpornú liečbu, samozrejme chemickú a opäť bohatnú farmaceutické spoločnosti.

A navyše, viete kam odteká žlč po odstránení žlčníka? Do čreva a dvanástnika, čím sa otvárajú ďalšie dvere k zvýšenému riziku rakoviny čreva. Jednoducho začarovaný kruh.

Prospešné pre každého

Čistiaca kúra je jednou z najúčinnejších procedúr pre zdravie každého človeka. Ak vám aj operácia chvalabohu nehrozí, vôbec nie je na škodu si očistu pečene napriek tomu urobiť. Táto metóda je jedným z najlepších spôsobov detoxikácie pečene a medzi bylinkármi je známa tisícky rokov. Ak zbavíte pečeň žlčových kameňov, zlepšíte si trávenie a opakovaním tejto detoxikačnej kúry sa môžete natrvalo zbaviť i alergií a bolestí ramien, chrbta či paží. Navyše budete sršať energiou a cítiť sa zdravšie.

Pečeň je totiž najdôležitejším detoxikačným orgánom. Ak nefunguje správne, toxické látky sú usadzované v našom organizme. Cholesterol v pečeni je dôležitý pre trávenie. Ak sú v nej usadené žlčové kamene, bránia jeho prietoku. Do organizmu sa nevstrebávajú ani prospešné tuky, ani vápnik dôležitý pre výživu kostí. 

Čítajte: Oil pulling. Elixír života existuje!

Čo si pripraviť

Na odstránenie žlčových kameňov prirodzenou cestou a vyčistenie pečene budete potrebovať extra panenský, za studena lisovaný olivový olej, dva grapefruity (chutnejšou variantou sú ružové), horkú soľ alebo inak síran horečnatý, ktorú kúpite v drogérii a nakoniec ornithinové tabletky. Horká soľ slúži na uvoľnenie žlčovodov. Ornithín je látka, ktorá vám pomôže zaspať. Aby ste túto kúru zvládli bez problémov, je ich užitie nevyhnutným krokom.

Priebeh kúry

Roztok s horkou soľou budete piť počas dňa. O desiatej večer vypijete pripravený druhý nápoj z olivového oleja a grapu, do ktorého si vysypete i obsah štyroch ornithinových tabletiek. Vypite ho pokiaľ možno jedným dúškom, čo je najlepšie aj z hľadiska účinnosti, ale i preto, že si neuvedomíte nie práve delikátnu chuť tohto nápoja. Uložíte sa do postele na chrbát a budete sa snažiť zaspať. 

Minimálne dvadsať minút by ste mali zostať ležať bez pohnutia – to je veľmi dôležité a ovplyvňujúce čistenie. Možno pocítite a určite i započujete, ako sa vám žlčové kamene budú posúvať žlčovodmi. Horká soľ má v tomto prípade tú úlohu, že vďaka nej budú tieto procesy vo vašom tele absolútne bezbolestné.    

Ako to funguje 

 Žlčové kamene sú bezbolestne vylúčené cez črevo. Druhý deň preto rátajte s častým navštevovaním WC, takže si naplánujte pobyt doma. Nakoľko má žlč z pečene zelenú farbu, budete vylučovať zelené kamienky, ktoré z dôvodu obsahu cholesterolu plávajú na povrchu. Môžete vidieť aj kryštáliky cholesterolu, ktoré sa nestihli zlúčiť do podoby kamienkov. V tomto prípade uvidíte po vyprázdnení akoby smeti plávajúce na povrchu. Tie môžu mať i hnedé sfarbenie.

Čo raňajkovať

Ráno, po zobudení, najlepšie okolo šiestej hodiny, vypijete ďalší pohár soľného roztoku a o ôsmej posledný. Môžete sa vrátiť do postele ak chcete. O dve hodiny na to môžete začať s pitím čistej vody, po pol hodine si môžete dopriať ovocie a o dve hodiny už aj ľahké, diétne jedlo. Pozor na to! Ak si dáte niečo ťažko stráviteľné, môžete sa zvíjať na záchode!!! Nestojí vám to za to. Večer už bude všetko v najlepšom poriadku a budete sa cítiť zdravo a spokojne. 

Rady a zásady účinnej čistiacej kúry 

•    Účinnejšiu očistu realizujte pri ubúdajúcom mesiaci, t.j. po splne.
•    Počas kúry musíte byť zdraví (bez teploty a bežných ochorení ako chrípka či nachladnutie).
•    Dodržujte všetky kroky uvedené v postupe na videu.
•    V deň očisty po druhej hodine poobede nejedzte a nepite. V opačnom prípade si privodíte nevoľnosť.
•    Vyhraďte si dva dni, ktoré budete doma.
•    Pred kúrou sa vyhnite tučným jedlám a tiež mlieku a maslu.

Čítajte: Detoxikácia organizmu. Kedy nepomáha?

Kedy očistu zopakovať

Ak máte väčšie ťažkosti, jedna kúra väčšinou nestačí. Kamienky vylúčite, no ak ich máte v tele viac, budú sa posúvať a príznaky sa vrátia. Čistenie pečene by sa preto malo s odstupom mesiaca opakovať, až kým kamienky prestanete vylučovať úplne. Zbavíte sa tak všetkých a zdravotné problémy budú nenávratne preč. Potom stačí očistu opakovať len preventívne, jedenkrát do roka.

Skúsenosti:  

„Skutočne odporúčam, platí to celé a funguje! V piatok sme to skúsili 3 priatelia a všetci súhlasili. Je to jednoduché. Na druhý deň môže bolieť hlava, ale detox je obvykle sprevádzaný bolesťou hlavy. A na ďalší deň vám bude skvele, naozaj! Žiadne lieky! Detox je vždy prospešný!“ (Monika)

„Tak toto je niečo! Už som to absolvovala a veru, divila som sa!“ (Anna)

„ Presne týmto sme s manželom prešli. Kameňov je skutočne veľa a plávajú, pretože sú tvorené cholesterolom, teda tukom, ktorý ako je známe na vode pláva. Detox budeme pravidelne opakovať každú jar.“ (Lenka)

„Mal som veľké pochybnosti, no povedal som si, že za skúšku nič nedám. Vylúčil som množstvo malých i väčších kamienkov. Na moje veľké prekvapenie sa tráviace problémy stratili. Po zdravotnej stránke sa cítim vynikajúco. Pálenie záhy je preč a ja môžem opäť zjesť čokoľvek. Som príjemne prekvapený aké to bolo jednoduché a hlavne bez skalpela! Lekár mi len predpisoval lieky, ktoré aj tak nič nevyriešili.“ (Dušan) 

Čítajte aj: Únava a tráviace problémy? Na príčine môže byť lamblia!

Zdroj: Info.sk, BD, youtube.com, CLARK, H.R. : Revoluce v léčení všech nemocí s. 434-43
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Toto je dôvod, prečo by sa sliepkam mal dávať cesnak

Toto je dôvod, prečo by sa sliepkam mal dávať cesnak

DNES - 7:16Zaujímavosti

O pozitívnych účinkoch cesnaku na ľudí sa toho vie veľa. Vedeli ste však, že má blahodarné účinky aj na zvieratá?

Na maďarský Sziget príde austrálska hviezda Kylie Minogue

Na maďarský Sziget príde austrálska hviezda Kylie Minogue

VČERA - 13:45Zaujímavosti

Headlinerom prvého dňa maďarského Szigetu bude ikonická popová senzácia Kylie Minogue.

Video zo Slovenska obletelo Španielsko. Šíri sa tam ako hoax

Video zo Slovenska obletelo Španielsko. Šíri sa tam ako hoax

VČERA - 7:22Zaujímavosti

Zábery útoku na slovenského dôchodcu sa šíria na sociálnych sieťach v Španielsku.

Video: Personál letiska si všimol niečo zvláštne, potom sa z lietadla ozvala rana

Video: Personál letiska si všimol niečo zvláštne, potom sa z lietadla ozvala rana

21:55 24.04.2024Zaujímavosti

Ide o ďalší incident lietadla od spoločnosti Boeing.

Video: Radačovský spôsobil rozruch v europarlamente, z tašky vytiahol holubicu

Video: Radačovský spôsobil rozruch v europarlamente, z tašky vytiahol holubicu

17:15 24.04.2024Zaujímavosti

Miroslav Radačovský vypustil počas svojho prejavu holubicu.