• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 6.5.2024Meniny má Hermína
23°Bratislava

Karel Gott dúfa, že zvládne prísnu diétu

  • 19:26 12.05.2016
  • Praha
Karel Gott dúfa, že zvládne prísnu diétu

Populárny český spevák Karel Gott sa zotavuje po nedávnej operácii brušnej dutiny, má sa dobre a teší sa na návrat do normálneho života po úspešnej terapii nádorového ochorenia lymfatických uzlín.

Gott prostredníctvom jednej zo sociálnych sietí priaznivcov v týchto dňoch pozdravil a ubezpečil ich, že sa o neho nemusia obávať. Operácia prebehla dobre a bez komplikácií, uviedol.

"Som v tej najlepšej lekárskej starostlivosti a je mi zo dňa na deň lepšie. Istý čas ale ešte potrvá nevyhnutná rekonvalescencia. A potom už hurá do života, zľahka i do toho pracovného. Všetkým, ktorí na mňa myslia, ďakujem za povzbudivé odkazy," uviedol Karel Gott.

Umelec, ktorého zdravotné komplikácie podrobne sledujú aj v susednom Nemecku či Rakúsku, kde sa teší takisto značnej popularite, sa už postupne preorientúva na prísnu diétu. Tak jeho manželka Ivana, ako aj jej filipínska pomocníčka, pani Irene, už dostali všetky nevyhnutné pokyny.

O Karlovi Gottovi je všeobecne známe, že je veľkým gurmánom, avšak v nasledujúcich mesiacoch si bude musieť všeličo odpustiť, napríklad aj obľúbenú kačku alebo mastné ryby. Zabudnúť musí predbežne aj na cesnak a cibuľu vrátane jedál, do ktorých sa pridávajú. A vôbec nesmie siahnuť po alkohole.

Mnohonásobný československý a český Zlatý slávik to však podľa vlastných slov musí zvládnuť. Nebude to nič príjemného, ale ide predsa o moje zdravie, vyhlásil ešte pred pondelkovým chirurgickým zákrokom pre internetové vydanie denníka Blesk.

Na strane druhej zostáva však mnoho toho, čo si Karel Gott bude môcť dopriať vrátane ľubovoľného mäsa, zeleniny a ovocia, zemiakovej kaše, ryže, cestovín, vývarov, jogurtov či bieleho pečiva.

Zdroj: info.sk, SITA, Foto: facebook.com
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Tublatanka predstavuje pieseň Súboj víťazov k Majstrovstvám sveta v hokeji!

Tublatanka predstavuje pieseň Súboj víťazov k Majstrovstvám sveta v hokeji!

DNES - 8:37Kultúra

Skupina Tublatanka fandí hokeju! Rocková legenda pripravila novú pieseň Súboj víťazov pre Majstrovstvá sveta v hokeji 2024 v Českej republike pre fanúšikov slovenského hokeja.

Na koncert Madonny prišlo na pláž Copacabana v Riu 1,6 milióna ľudí

Na koncert Madonny prišlo na pláž Copacabana v Riu 1,6 milióna ľudí

VČERA - 16:48Kultúra

Viac ako milión ľudí sa v sobotu večer zišlo na brazílskej pláži Copacabana v Riu de Janeiro, kde sa konal bezplatný koncert americkej popovej speváčky Madonny.

Zomrela obľúbená česká herečka, našli ju mŕtvu v jej byte

Zomrela obľúbená česká herečka, našli ju mŕtvu v jej byte

VČERA - 15:16Kultúra

Polícia sa vyjadrila k príčine úmrtia známej herečky.

Múzeum Louvre zvažuje vystavenie Mony Lisy v samostatnej sále

Múzeum Louvre zvažuje vystavenie Mony Lisy v samostatnej sále

5:38 28.04.2024Kultúra

Múzeum Louvre v Paríži začalo s francúzskym ministerstvom kultúry diskusiu o zlepšení podmienok vystavovania slávneho portrétu Mony Lisy.