• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 17.5.2024Meniny má Gizela
12°Bratislava

Tipy na darčeky pre najdôležitejšie ženy vo vašom živote

  • 19:25 16.12.2015
  • Bratislava
Tipy na darčeky pre najdôležitejšie ženy vo vašom živote

Prinášame vám niekoľko tipov, ktoré možno na poslednú chvíľu zachránia vaše Vianoce.

Mama

Ak vám mama každý rok hovorí, že nič nechce, iba pokoj, tak jej ho doprajte. Poukážkou do wellnessu, kaderníctva či kozmetického salóna nič nepokazíte. S vonnými sviečkami a penou do kúpeľa si tiež vaša mama bude vedieť poradiť.

Pozrite si: Vyrobte si vlastné darčekové tašky

Naše mamy však vedia potešiť aj jednoduché darčeky od srdca. Určite ich nadchnú vaše vlastnoručné výrobky. Skúste napríklad podľa videonávodu vyrobiť vlastnú kozmetiku → Vyrobte si domácu telovú kozmetiku

Ak nie ste zruční, možno bude vhodnejšie mame darovať fotoalbum. Môžete pretriediť všetky vaše rodinné fotky, prípadne dať vyrobiť fotoknihu, kalendár alebo hrnček s fotkou vašej rodiny.

Manželka/priateľka

Pokiaľ vám vaša polovička nepovedala presne aký parfum, šperk alebo kabelku chce, tak to radšej neriskujte. Môže ostať z vášho výberu nemilo prekvapená. Skúste sa možno inšpirovať tým, čo už doma má. Obľúbený make-up alebo parfum sa jej určite hodí do zásoby.

Pozrite si: Ako si upliesť šál bez ihlíc za 30 minút

Tiež zabudnite na veci do domácnosti. Nová práčka sa síce hodí, ale nie je to darček, iba spotrebič. Vaša manželka či priateľka by určite skôr ocenila romantický výlet či dovolenku. Univerzálne veci ako kožené rukavice alebo hodvábna šatka ešte žiadnu ženu neurazili.

Stará mama

Dôchodkyne majú obvykle veľa voľného času, preto sa zamyslite, ako si vaša stará mama kráti dlhé chvíle. Môžete napríklad rozšíriť jej knižnicu o nové zaujímavé knižky, alebo by ju mohlo potešiť predplatné časopisu, ktorý sa zameriava na jej hobby. Môže to byť časopis o varení, šití či zdraví.

Čítajte: Vianočný darček pre muža

Pomôcky, ktoré uľavia od bolesti starého človeka tiež potešia. Masážny prístroj alebo elektrická deka môžu vašej starej mame spríjemniť dni.

Dcéra/sestra

Kupovať dcéram darčeky nemusí byť ťažké, pretože takmer vždy vedia, čo chcú. Je však dôležité ich želania splniť a nepokaziť. Ak máte vybrať nový telefón, tablet či žehličku na vlasy, vyberajte podľa dizajnu a trendov. Aj keď vy ste našli iný lacnejší a lepší produkt, vaše dieťa ostane sklamané, ak nedostane to, čo je teraz v kurze.

Pozrite si: Vyrobte si rukavicu na smartfón

Väčšina dievčat však miluje nakupovanie. Vaša mladšia sestra aj dcéra preto určite neodmietne poukážku do jej obľúbeného obchodu. Kozmetiky tiež nikdy nemajú dosť a preto kozmetický kufrík plný farbičiek ich môže potešiť. No vašu dospelú dcéru či sestru by možno omnoho viac nadchol adrenalínový zážitok, ako je napríklad zoskok z lietadla.

Pozrite si: Slúchadlá, ktoré zazipsujete

Na záver vám dáme jednu neoceniteľnú radu. Nikdy nekupujte blízkym to, čo sa páči vám. Vy by ste taký darček určite ocenili, ale obdarovaná osoba po ňom vôbec nemusí túžiť. Dá sa to aplikovať aj naopak. Všimnite si, čo vám vaši najbližší každý rok zvyknú darovať a vás to nikdy nepoteší. Ak vždy dostávate kozmetiku, asi by oni ocenili taký darček. Nečítate knihy, ale každý rok nejakú dostanete? Váš Ježiško je asi knihomoľ.

Zdroj: info.sk, TM, Foto: freestockphotos.biz
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Madro: Svedkovia útoku a rodina premiéra potrebujú podporu a pochopenie

Madro: Svedkovia útoku a rodina premiéra potrebujú podporu a pochopenie

DNES - 8:48Domáce

Svedkovia útoku na premiéra Roberta Fica a jeho rodina potrebujú od ľudí podporu a pochopenie.

Na diaľniciach D1 a D2 došlo k nehodám

Na diaľniciach D1 a D2 došlo k nehodám

DNES - 8:14Domáce

Na diaľničných vjazdoch do Bratislavy sa tvoria aj kolóny.

Vlachynský: Výstavba nemocnice v Ružinove sa javí reálnejšie

Vlachynský: Výstavba nemocnice v Ružinove sa javí reálnejšie

DNES - 7:39Domáce

Zámer zmeniť lokalitu novej univerzitnej nemocnice v Bratislave nie je prekvapivý. V tomto momente sa Ružinov javí reálnejšie ako pôvodné Rázsochy.

Na západnom Slovensku treba v piatok počítať so silnejším vetrom a búrkami

Na západnom Slovensku treba v piatok počítať so silnejším vetrom a búrkami

VČERA - 19:30Domáce

Na západnom Slovensku má v piatok (17. 5.) silnejšie fúkať. Počítať treba aj s búrkami.

Leteckí záchranári pomáhali zranenému rogalistovi

Leteckí záchranári pomáhali zranenému rogalistovi

VČERA - 17:11Domáce

Leteckých záchranárov z Popradu vyslali vo štvrtok popoludní do katastra obce Kamenica v okrese Sabinov, odkiaľ bol hlásený pád rogalistu.