• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 21.5.2024Meniny má Zina
23°Bratislava

Video: Pohroma pre Barcelonu, hviezdny Messi sa vážne zranil

  • 11:32 27.09.2015
  • BARCELONA
Video: Pohroma pre Barcelonu, hviezdny Messi sa vážne zranil

Argentínsky futbalista v službách španielskeho futbalového klubu FC Barcelona Lionel Messi nedohral sobotňajší zápas 6. kola tamojšej najvyššej súťaže Primera División 2015/2016 proti nováčikovi Las Palmas. Dvadsaťosemročný rodák z Rosaria si privodil zranenie ľavého kolena a museli ho nútene striedať už pred koncom úvodnej desaťminútovky stretnutia.

Messi si v 4. minúte vyžiadal lekárske ošetrenie po strete s obrancom Las Palmas Pedrom Bigasom. Po chvíli sa líder FC Barcelona vrátil na hraciu plochu, ale o ďalšie dve minúty sa definitívne vypýtal dolu z trávnika. Zranenie Argentínčana musí byť pre futbalistov FC Barcelona testom odolnosti a zároveň motiváciu navyše. Tvrdí to tréner tohto futbalového giganta Luis Enrique, ktorý vlani priviedol Kataláncov k triumfu v Primera División, Španielskom kráľovskom pohári aj Lige majstrov.

Odporúčame:

Video: Suárez zariadil triumf Barcelony, Real Madrid neskóroval


Messi by mal pauzovať dva mesiace

"Budeme nejaký čas bez Lea. Prijímame túto výzvu. Vieme, že ak chceme zostať konkurencieschopní, naše výkony musia ísť kvalitatívne nahor," uviedol Luis Enrique pre španielske médiá.

Hviezdu Kataláncov okamžite odviezli na vyšetrenie do nemocnice. Predstavitelia klubu vydali oficiálne vyhlásenie, podľa ktorého by mal Messi nútene pauzovať približne dva mesiace. Absentovať môže aj v prestížnom dueli El Clásico proti Realu Madrid, ktoré je na programe 21. novembra.

Video: Lionel Messi sa zranil už v 4. minúte zápasu


Vo väze ľavého kolena má trhlinu

"Vyšetrenia u Lea Messiho preukázali trhlinu vo vnútornom väze ľavého kolena. Rekonvalescencia potrvá približne sedem až osem týždňov," uvádza sa vo vyhlásení katalánskeho klubu.

Messi vlani priviedol FCB k zisku cenného "treble", čiže triumfom v Primera Divisíón, Španielskom kráľovskom pohári ako aj prestížnej Lige majstrov. Messi je historicky najlepším strelcom FC Barcelona. V uplynulej sezóne strelil 58 gólov.
Zdroj: WebNoviny.sk
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.