• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Pondelok, 13.5.2024Meniny má Bonifác
14°Bratislava

Pri Trenčíne sa zrazil kamión s autami, zranilo sa šesť ľudí

  • 12:49 10.08.2015
  • BRATISLAVA/TRENČÍN
Pri Trenčíne sa zrazil kamión s autami, zranilo sa šesť ľudí

Šesť zranených si podľa prvotných informácií vyžiadala zrážka kamióna s dvoma osobnými autami, ktorá sa stala v pondelok ráno v katastri Mníchovej Lehoty v okrese Trenčín.

Ako agentúru SITA informovala Zuzana Farkasová z Prezídia HaZZ, hasiči zraneným poskytli prvú pomoc a pomohli ich naložiť do sanitiek. Okolnosti nehody vyšetruje polícia.

Odporúčame:

Motorkár predbiehal cez plnú, zrážku s traktorom neprežil


Dodávka prerazila zvodidlá

Ďalšia dopravná nehoda sa stala na diaľnici D1 v katastri Ilavy. Po havárii dodávky skončilo s ťažkými poraneniami iba 16-ročné dievča. Ako uviedla Antalová, 37-ročný poľský vodič Renaultu Trafic dostal pri prechádzaní z pruhu do pruhu šmyk. Auto sa stalo neovládateľné a bočnou stranou narazilo do zvodidiel, ktoré dodávka prerazila.

Vozidlo skončilo v poli. Okrem ťažko zranenej dievčiny jednorazovo ošetrili ešte sedem spolujazdcov. Vodič nie je zranený, alkohol mu nezistili. Okolnosti nehody vyšetrujú.

S gazíkom vrazil do stromu

Deväť dospelých ľudí vozil v "gazíku" bez značiek alkoholom posilnený 60-ročný vodič, na poľnej ceste v obci Lednické Rovne v Púchovskom okrese havarovali. Polícia prípad vyšetruje ako všeobecné ohrozenie. Asi 500 metrov od obytnej časti Medné vodič nezvládol riadenie a narazil do stromu. Auto sa prevrátilo, sedem ľudí sa zranilo.

Ako agentúru SITA informovala trenčianska policajná hovorkyňa Elena Antalová, 37-ročný Rastislav má zlomený nos, liečiť sa bude asi tri týždne, rovnako stará Mária má narazený chrbát, 47-ročný Oto skončil s narazenou hlavou a odreninami na ruke, narazenú hlavu a bok má aj 49-ročná Mária.

Dvadsaťpäťročný Marek utrpel zranenia na hlave a stehne, 28-ročná Ivana si narazila bok, má doudieranú tvár a zranený palec na ruke, 40-ročný Bohumír si poranil hlavu. Bez zranení vyviazol 29-ročný Peter a 40-ročná Gabriela. Vodiča zadržali policajti doma.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Zrážka vlaku s kamiónom: Na miesto smeruje vrtuľník

Zrážka vlaku s kamiónom: Na miesto smeruje vrtuľník

DNES - 17:51Domáce

Premávku vlakov prerušili, na miesto nehody smeruje vrtuľník.

Bombovú hrozbu na STU vyšetrujú ako terorizmus

Bombovú hrozbu na STU vyšetrujú ako terorizmus

DNES - 17:33Domáce

Vyšetrovateľ Národnej kriminálnej agentúry začal v prípade bombovej hrozby súvisiacej so Slovenskou technickou univerzitou trestné stíhanie za trestný čin obzvlášť závažného zločinu teroristického útoku.

Polícia hľadá svedkov nehody, po zraneného cyklistu letel vrtuľník

Polícia hľadá svedkov nehody, po zraneného cyklistu letel vrtuľník

DNES - 16:17Domáce

Pre nehodu celkom uzavreli cestu, polícia hľadá svedkov.

SHMÚ varuje pred počasím v noci

SHMÚ varuje pred počasím v noci

DNES - 12:08Domáce

V tejto časti Slovenska minulú noc klesla teplota na mínus 3,1 stupňa.