• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 2.5.2024Meniny má Žigmund
15°Bratislava

Účtovný program zdarma

  • 10:19 26.01.2015
  • BRATISLAVA
Účtovný program zdarma

Máme pre vás jedinečnú ponuku ako ušetriť stovky eur za nákup účtovného programu. Získajte licenciu na používanie účtovného programu pre neobmedzený počet používateľov a firiem za 0,- €.

Licencia pre účtovný program za 0,- €

Ak chcete používať účtovný program, musíte si zaobstarať jeho licenciu, ktorá vás oprávňuje na jeho legálne používanie. My vám dáme licenciu na obľúbený účtovný program úplne bezplatne.

Môžete ihneď začať účtovať a nezaplatíte ani cent.

Systémová podpora

Zákony, ktoré určujú postupy účtovania, daňové priznania a ďalšie predpisy sa neustále menia. Aby ste mali účtovný program aktuálny a účtovali ste podľa platných zákonov, musíte si pravidelne sťahovať a inštalovať aktualizácie účtovného programu.

Dostupnosť nových verzií programu si zabezpečíte zaplatením poplatku za systémovú údržbu. Okrem nových verzií vám systémová údržba zaručuje aj možnosť využívania linky podpory, kde vám poradia s konkrétnymi otázky ohľadom používania účtového programu.

Poplatok za systémovú údržbu je 20% z ceny licencie účtovného programu. V tomto smere máme pre vás taktiež jedinečnú ponuku.

Moderný účtovný program

Používajte moderný online účtovný program Humanet a licenciu na jeho používanie pre neobmedzený počet používateľov a firiem máte úplne zdarma.

Platiť budete iba poplatky za systémovú podporu, ktoré zodpovedajú objemu vami spracovaných dát. Za používanie moderného účtovného programu tak nezaplatíte viac, ako by ste platili za systémovú podporu klasického účtovného programu.

Je to fér a zohľadňuje to v každom mesiaci rozsah vami spracovaných údajov. Keď rastiete, nemusíte dokupovať žiadne dodatočné licencie. Keď údajov spracujete menej, nemusíte zasa žiadať o zníženie poplatku za používanie programu. Systém automaticky reflektuje na zmeny v rozsahu spracovania vašich údajov a cenu každý mesiac prispôsobí.

Až doteraz ste museli kupovať licencie, v ktorých ste si zbytočne platili rezervu na objemy dát a funkcie, ktoré ste nikdy nevyužili. Dnes už to robiť nemusíte. Začnite účtovať moderne na http://www.humanet.sk a ušetrite na nezmyselných poplatkoch za predražené licencie zastaralého a nepružného klasického ekonomického softvéru.
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.