• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Štvrtok, 2.5.2024Meniny má Žigmund
21°Bratislava

V skladoch vyhrávajú technológie

  • 12:00 19.11.2014
  • BRATISLAVA
V skladoch vyhrávajú technológie

Ešte pred pár rokmi bolo rozhodujúce, kde je sklad postavený, alebo aký je veľký. To sa dnes mení a najlepšie firmy sa už skôr odlišujú tým, ako majú sklad zariadený. Technológie totiž posúvajú logistiku na úplne novú úroveň.

Brzdí sa samo

Keď pred sebou vysokozdvižné vozíky Jungheinrich zistia prekážku, samy brzdia. Stabilizačné systémy v týchto manipulačných zariadeniach zasa minimalizujú riziko prevrátenia nielen samotného stroja, ale aj nákladu. A nové elektrické pohony znižujú spotrebu vozíkov, hluk v skladoch i emisie skleníkových plynov. To šetrí čas aj peniaze firmám, ktoré sa zaoberajú logistikou, alebo klientom, čo si sami obsluhujú sklady.

Automatický skladník

Nemecká spoločnosť Jungheinrich však ide ešte ďalej. Svoje šesťdesiatročné skúsenosti ponúka svojim klientom aj pri výbere alebo výstavbe skladu. Môže im poradiť nielen to, aká technika je pre nich ideálna, ale aj navrhnúť usporiadanie regálov alebo dodať automatické zakladače. Tie umožňujú skladovať tovar vo väčších výškach, čím sa šetrí skladová plocha, znižuje sa chybovosť a zároveň sa zvyšuje produktivita práce.

Riešenie pre všetkých

Rovnako - ako má byť v sklade všetko jednoducho dostupné, je filozofiou spoločnosti Jungheinrich zabezpečiť svojim klientom aj jednoducho dostupné produkty, ktoré im ponúka. Preto okrem klasického operatívneho lízingu, kde sa dodávateľ stará o kompletný servis vrátane opráv a dodávky náhradných zariadení, v prípade dlhodobejšieho výpadku ponúka svojim klientom aj spätné odkúpenie techniky. To jednak rozšírilo dostupnosť kvalitných nemeckých manipulačných strojov aj pre zákazníkov s nižšou kúpyschopnosťou, a zároveň umožňuje veľkým zákazníkom efektívne obnovovať svoj vozový park.

www.jungheinrich.sk
Zdroj: WBN/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.