• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Nedeľa, 5.5.2024Meniny má Lesana, Lesia
15°Bratislava

VIDEO: Pozrite si, ako povestný masér Poustka burcuje Čechov

  • 20:27 17.11.2014
  • PRAHA
VIDEO: Pozrite si, ako povestný masér Poustka burcuje Čechov

„Hoši, ze sopečného Islandu se k nám valila správa, že jejich hoši na nás jsou nažhavěni jak láva,“ rýmoval Eda Poustka a bavil svojich futbalových „hochov“ po ostatnom víťazstve českého tímu.

Masér českej futbalovej reprezentácie Eduard Poustka je povestný „burcovač“ kabíny českej futbalovej reprezentácie. Svojimi pokrikmi pravidelne po úspešných zápasoch reprezentácie našich susedov štartuje oslavy v šatni. Česi si to teraz užívajú požehnane. Kvalifikáciou na EURO 2016 prechádzajú, podobne ako Slováci, bez straty kvetinky. S 12 bodmi zo štyroch zápasov tiež trónia na čele tabuľky skupiny. Ani po nedeľnej, tak trochu šťastnej výhre nad Islanďanmi, nezostal Poustka svojej povesti nič dlžný. 

Vystúpenie Edu Poustku v šatni po zápase ČR-Island:

Írečitý český masér si už vopred pripravil oslavnú báseň pre svojich futbalových „hochov“, ale v návale eufórie z ďalšieho trojbodového zásahu, sa najprv poplietol. Potom sa už naplno rozbehol ako Fráňa Šrámek.

„Hoši, ze sopečného Islandu se k nám valila správa, že jejich hoši na nás jsou nažhavěni jak láva. To voni ovšem nevědeli, že my jsme Češi plní síly, a že tu jejich lávu, schladíme jak žáhu. Hoši, dvanáct bodú máme doma, a to nikdo nečekal. Proto hoši děkujeme, A hrajte takhle pořád dál.

A to mali jeho „hoši“ v zápase s Islandňanmi šťastie, resp. súper obrovskú smolu. V 61. minúte išli Česi do vedenia, keď si strelil veľmi nešťastný vlastný gól Hannes Halldorsson, ktorý si zrazil do siete prudkú prihrávku Plašila.

Masér Eda Poustka v ostatnom čase naberá v burcovaní českej šatne prax. Toto predviedol po zápase s Tureckom. "Hoši – v Holandsku, to byla pecka. My však těšili se do Turecka ...“

Oslavy Edu Poustku po zápase Čechov s Tureckom:

A ešte jedna ukážka – takto masér začal oslavu po víťazstve nad Holanskom. „Přijeli sem Holanďani, chtěli nám vzít body, tak jsme jim je vzali my a teď jdem do hospody!"

Burcovanie Poustku po zápase Česka s Holandskom:

Nikdy nechýba ani pokrik „Ciki-cak, ciki-caka, hej, hej, hej,“ dobre známy slovenským hokejovým reprezentantom. V našej futbalovej reprezentácii „mobilizanta“ maséra ani nepotrebujú, hráči si vystačia sami.

Zdroj: Teraz.sk, spravodajský portál TASR, Foto: Youtbue/FB
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.