• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 4.5.2024Meniny má Florián
21°Bratislava

Video: Kouč Omska sa chcel biť, klubu naparili vysokú pokutu

  • 15:07 07.11.2014
  • MOSKVA
Video: Kouč Omska sa chcel biť, klubu naparili vysokú pokutu

Tréner hokejistov Avangardu Omsk Raimo Summanen sa poriadne rozohnil po štvrtkovom stretnutí Kontinentálnej hokejovej ligy na ľade Dinama Moskva, za čo dostal jeho zamestnávateľ od vedenia súťaže pokutu vo výške 300-tisíc rubľov (5200 eur). Po skončení duelu sa chcel Summanen pobiť s koučom domácich Harijsom Vitoliňšom. Fín žiadal priestor na šarvátku trénerov. Vitoliňš zachoval pokoj a rozvahu a nenechal sa vyprovokovať k pästnej výmene názorov. Informuje o tom web championat.com.

Dinamo vyhralo nad Avangardom 5:4 po predĺžení. Súboj rozhodol v 63. min Janne Jalasvaara, ktorý podľa Summanena v tom čase už nemal byť dávno na ľade, keďže mal pykať za zákrok na Chada Kolarika zo záveru riadneho hracieho času. "Dnes sa hral dobrý hokej, ale práca rozhodcov taká nebola. Ukazuje sa, že v Moskve vždy vedia, ako majú rozhodovať. Jalasvaara v závere napadol Kolarika, mal dostať vyšší trest. Pred dvoma rokmi za takýto zákrok inkasoval dištanc Arťuchin. Jalasvaara si zaslúži aspoň päťzápasovú diskvalifikáciu," hneval sa po zápase Summanen.

Video: Raimo Summanen sa chcel pobiť s trénerom Dinama Moskva


Správanie fínskeho trénera Avangardu už prešetrovala príslušná komisia Kontinentálnej hokejovej ligy. Za správanie kormidelníka dostal pokutu klub, 300-tisíc rubľov mu však pokojne môže zosobniť a strhnúť z platu. "Rozhodcovia môžu urobiť chybu, kluby môžu byť nespokojné s ich výkonmi, ale podobné správanie je neakceptovateľné. Summanen nenadával po rusky, ale všetci sme pochopili, čo hovoril. Tréneri i hráči sa musia vedieť ovládať počas zápasov," povedal viceprezident KHL Dmitrij Kurbatov.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.