• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Nedeľa, 5.5.2024Meniny má Lesana, Lesia
15°Bratislava

Obávaní poľskí 'kibici' do Košíc na basketbal neprídu

  • 20:11 03.11.2014
  • KOŠICE
Obávaní poľskí 'kibici' do Košíc na basketbal neprídu

Príchod poľského ženského basketbalového majstra Wisla Can-Pack Krakov do Košíc zvádza k domnienke, že na východ Slovenska si to namieria vo väčšom počte aj fanúšikovia tohto klubu. A poľskí "kibici" známi najmä z futbalu sú často problémové elementy športových podujatí. V stredajšom euroligovom súboji v košickej Steel aréne medzi Good Angels a Wislou by však problémy s poľskými prívržencami hroziť nemali. Vysvetľuje generálny manažér Košičaniek Daniel Jendrichovský.

"Už v momente žrebu, keď nám osud privial do cesty Wislu Krakov, sa mi vrátili spomienky spred troch rokov a domáci zápas s týmto družstvom. V živote som neriešil toľko bezpečnostných opatrení ako práve vtedy proti Wisle. Našťastie, dnešný Krakov problémových fanúšikov nemá, respektíve tí sa nezaujímajú o výjazdy za súpermi. Bezpečnostné pravidlá na zápasoch Krakovčaniek sú už dnes podstatne prísnejšie a fanúšikom nevonia registrácia či bezpečnostné kamery."

Jendrichovský zároveň poskytol dôležitú informáciu, že hosťujúci tím neorganizuje žiadny zájazd fanúšikov do Košíc a nepožiadal o vstupenky. "To nás z hľadiska možnej zlepšenej atmosféry nepotešilo, ale z hľadiska bezpečnosti a organizácie zápasu je to veľmi dobrá správa. Chcem teda pozvať ľudí na stredajšie stretnutie, že môžu prísť do veľmi kultúrneho prostredia s deťmi a nemusia sa obávať, že sa nebodaj niečo stane. Môžu sa prísť zabávať," dodal Jendrichovský.

Domáci organizátori rátajú s tým, že na otvárací súboj novej euroligovej sezóny príde do Steel arény 3500 - 4000 divákov. Doterajší predaj lístkov prekročil dvojtisícovú hranicu. Zástupcovia Good Angels o tom informovali na pondelkovej tlačovej besede v Košiciach.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.