• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 4.5.2024Meniny má Florián
12°Bratislava

Trest trénera Nazarova platí, vedenie KHL ho meniť neplánuje

  • 16:50 23.09.2014
  • MOSKVA
Trest trénera Nazarova platí, vedenie KHL ho meniť neplánuje

Vedenie Kontinentálnej hokejovej ligy a ani jej športovo-disciplinárna komisia sa nechystajú zmeniť rozhodnutie o šesťzápasovom treste pre trénera Barysu Astana Andreja Nazarova. O prehodnotenie dištancu požiadali Barys i samotný kormidelník.

"Vnímam to ako dobré PR. Nebudeme nič robiť, nič prehodnocovať a ani nič odpúšťať. Poďme ďalej. Šampionát beží, dnes je ďalší veľký hrací deň. Navrhujem, aby sme sa vrátili späť do súčasnosti a hovorili priamo o hokeji," reagoval v rozhovore podľa webu rsport.ru viceprezident KHL Dmitrij Kurbatov.

Štyridsaťročný kouč Nazarov pyká za výbuch zo 17. septembra počas zápasu na klzisku Admiralu Vladivostok, v ktorom hostia prehrali 2:3. Nazarova suspendovali za tri priestupky - nedisciplinované správanie, hádzanie predmetov na ľadovú plochu a obscénne gestá. Okrem toho musel Barys zaplatiť za hriešnika pokutu 160 000 rubľov. Navyše, kouč prišiel podľa rozhodnutia vedenia KHL o časť svojho platu.

Iba 40 sekúnd pred treťou sirénou inkriminovaného duelu mali hostia príliš veľa hráčov na ploche, čo si arbitri všimli a poslali na trestnú lavicu Michaila Rachmanova.

Nazarov vypenil: v návale zlosti najprv kopol uterák na ľad a vzápätí hodil po rozhodcoch fľašu s nápojom. Za to musel odísť predčasne do šatne. Ešte predtým stihol arbitrov i domáce tribúny počastovať obscénnymi gestami a vulgárnym slovníkom. Astana medzičasom odohrala dve stretnutia. Najbližšie bude v stredu 24. septembra o 15.00 h SELČ hostiť Lokomotiv Jaroslavľ.
Zdroj: WEBNOVINY
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

Futbalový šampionát v roku 2025 sa uskutoční na Slovensku

18:05 25.01.2023Športové

Majstrovstvá Európy futbalistov 21 rokov sa v roku 2025 uskutočnia na Slovensku. Rozhodol o tom Výkonný výbor Európskej futbalovej únie na stredajšom zasadnutí vo švajčiarskom Nyone.

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu:

Vlhová viedla po 1. kole obr. slalomu: "Veľmi ťažké podmienky"

11:35 10.12.2022Športové

Slovenská lyžiarka Petra Vlhová sa usadila na čele po 1. kole sobotného obrovského slalomu Svetového pohára.

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

Verstappen vybojoval na záver sezóny F1 v Abú Zabí 15. víťazstvo

16:10 20.11.2022Športové

Holandský pretekár Max Verstappen z tímu Red Bull zvíťazil na Veľkej cene Abú Zabí, záverečných 22. pretekoch sezóny F1.

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

Vlhová priznala, že po tomto momente uvažovala o konci kariéry

16:21 15.11.2022Športové

"Cítila som sa úplne prázdna,“ uviedla Vlhová pre Blick.

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

Tragédia na zápase: Divák zomrel po páde na schodoch

8:36 03.10.2022Športové

Divák nedeľňajšieho zápasu amerického futbalu medzi tímami NFL Pittsburgh Steelers a New York Jets zomrel po páde na eskalátore na štadióne Acrisure.