• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 27.4.2024Meniny má Jaroslav
19°Bratislava

Emma Watson nebude hrať vo filme Fifty Shades of Grey

  • 11:48 18.03.2013
Emma Watson nebude hrať vo filme Fifty Shades of Grey

Herečka Emma Watson

Emma Watson je známa predovšetkým ako Hermiona zo série filmov o Harrym Potterovi. Po skončení nakrúcania populárnych čarodejníckych snímok si ostrihala vlasy, pustila sa aj do modelingu a v súčasnosti je považovaná za jednu z najlepšie sa obliekajúcich Britiek.

Zahrala si tiež v snímkach Môj týždeň s Marilyn (2011) a The Perks of Being a Wallflower (2012). Tento rok ju diváci uvidia vo filmoch The Bling Ring a To je koniec! a na budúci rok sa predstaví v biblickom príbehu o Noemovej arche Noah v réžii Darrena Aronofského. BRATISLAVA 18. marca (WEBNOVINY) - Britská herečka Emma Watson vyvrátila správy o tom, že by si mala zahrať Anastáziu Steelovú v adaptácii erotického románu Fifty Shades of Grey: Päťdesiat odtieňov sivej (2011).

Dvadsaťdvaročná hviezda o túto rolu vôbec nemá záujem. "Kto z vás si naozaj myslí, že by som hrala vo Fifty Shades of Grey? Akože naozaj, v skutočnom živote," napísala na Twitteri. "Dobre. Takže sme si to vyjasnili," dodala.

Klebety sa objavili po tom, ako hackeri nemeckému štúdiu Constantin Film ukradli dokument, v ktorom sa uvádzalo, že Watson vo filme dostala hlavnú úlohu. Toto štúdio sa pritom na snímke ani nepodieľa.

Herečka tieto informácie poprela už po druhý raz. O jej účinkovaní sa totiž hovorilo aj v lete 2012. "Nečítala som knihu, nečítala som scenár, celkom nič. Spájajú ma s toľkými filmami, aj keď mi nikto ani len nezavolal. Veď som ani nevidela scenár!" povedala vtedy.
Obrazom: Talentovaná herečka Emma Watson


Román Fifty Shades of Grey: Päťdesiat odtieňov sivej o vzťahu nevinnej študentky Anastázie Steelovej a multimilionára Christiana Greya zaujal milióny žien na celom svete podnietením sexuálnych fantázií. Autorka E. L. James príbeh pôvodne písala ako anonymná fanúšička upírskej ságy Twilight a postupne ho zverejňovala na fanúšikovských stránkach pod názvom Master of Universe. Hlavné postavy sa volali rovnako ako tie z Twilightu - Edward Cullen a Bella Swan. E. L. James svoje dielo neskôr prepracovala, rozšírila, premenovala, rozdelila na tri časti a v roku 2011 prvú časť vydala ako paperback.
Video: Trailer k filmu The Bling Ring
Román obsahuje explicitné erotické scény s BDSM (bondage/disciplína, dominancia/submisívnosť, sadizmus/masochizmus) praktikami, s ktorými Anastázia súhlasí, aby mohla byť Christianovou partnerkou. Knihy vyvolali búrlivú diskusiu plnú protichodných názorov, no medzi ženami sú mimoriadne populárne - zrejme aj preto, že vďaka elektronickým čítačkám ich môžu čítať tajne. Po prvej časti nasledujú tituly Fifty Shades Darker - Päťdesiat odtieňov temnoty (2012) a Fifty Shades Freed - Päťdesiat odtieňov slobody (2012). Z trilógie sa na celom svete predalo už vyše 70 miliónov kópií. Prvé dve časti už vyšli aj v slovenskom preklade, tretia sa na trh dostane 30. septembra. Práva na nakrútenie príbehu kúpili filmové spoločnosti Universal Pictures a Focus Features.

Informácie zverejnila webstránka www.aceshowbiz.com.
Zdroj: SITA
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Slovenský herec Maroš Kramár slávi 65. narodeniny

Slovenský herec Maroš Kramár slávi 65. narodeniny

VČERA - 6:14Kultúra

Patrí k najobľúbenejším hercom nielen na Slovensku, ale aj v Českej republike. Stvárnil viac než stovku filmových a televíznych úloh.

Pred 90 rokmi sa narodil obľúbený český herec Josef Somr

Pred 90 rokmi sa narodil obľúbený český herec Josef Somr

8:57 15.04.2024Kultúra

Patril medzi najvýraznejšie osobnosti svojej hereckej generácie. Desiatky rokov bol jedným z najobsadzovanejších českých hercov.

Karel Kryl, popredný predstaviteľ protestsongu, sa narodil pred 80 rokmi

Karel Kryl, popredný predstaviteľ protestsongu, sa narodil pred 80 rokmi

6:37 12.04.2024Kultúra

Od narodenia Karla Kryla, pesničkára a básnika, jedného z najvýznamnejších predstaviteľov protestsongu v bývalom Československu, uplynie dnes 80 rokov.

Československý zlatý slávik Peter Nagy slávi 65. narodeniny

Československý zlatý slávik Peter Nagy slávi 65. narodeniny

6:14 09.04.2024Kultúra

Sám si stále hovorí, že je pesničkár. Dnes patrí medzi popredné osobnosti československej a slovenskej hudobnej scény. Prešovský rodák Peter Nagy oslávi 65. narodeniny.

Úspešná spisovateľka Táňa Keleová-Vasilková oslavuje 60. narodeniny

Úspešná spisovateľka Táňa Keleová-Vasilková oslavuje 60. narodeniny

7:53 07.04.2024Kultúra

Slovenská spisovateľka Táňa Keleová-Vasilková má na svojom konte takmer štyri desiatky úspešných románov.