• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 27.7.2024Meniny má Božena
29°Bratislava

Wargaming podporí Ukrajinu charitatívnou akciou

  • 13:59 19.10.2023
  • Bratislava
Wargaming podporí Ukrajinu charitatívnou akciou

Wargaming spúšťa najväčšiu charitatívnu iniciatívu v 6 hrách.

Spoločnosti Wargaming, ktorá sa venuje videohrám s vojnovou tematikou, pristupuje k téme reálnych vojenských konfliktov citlivo. V Kyjeve stále funguje celé štúdio, ktoré tvrdo pracuje na hre World of Tanks a ďalších produktoch napriek všetkým hrôzam, ktoré Ukrajina zažíva každý deň.

Spoločnosť Wargaming už rok a pol prispieva na pomoc ukrajinským civilistom. Milión dolárov venovala na lekársku pomoc a vybavenie počas prvého týždňa vojny. 100 000 dolárov bolo darovaných obetiam katastrofy v Kachovke a spoločnosť prispela aj pri iných udalostiach. Stovky zamestnancov prispievajú aj z vlastnej iniciatívy, spustili internú finančnú zbierku a vyzbierali 200 tisíc eur na nákup sanitiek pre ukrajinských zdravotníkov.

Teraz Wargaming vyzýva všetkých hráčov, aby sa pridali a podporili tých, ktorí boli postihnutí vojnou. Spoločnosť spúšťa ich najväčší charitatívny projekt, WargamingUnited, v šiestich hrách - World of Tanks, World of Tanks Blitz, World of Tanks Modern Armor, World of Warships, World of Warships: a World of Warplanes. Každá hra bude obsahovať špeciálne balíčky s ukrajinskou tematikou a prvky vytvorené umelcami zo štúdia Wargaming Kyjev. Vďaka týmto časovo obmedzeným ponukám môžu hráči nielen pomôcť ľuďom v núdzi, ale zároveň získať hodnotný herný obsah a prejaviť svoju podporu.

Z každého zakúpeného balíka WargamingUnited bude 100 % zisku venovaného na UNITED24, oficiálnu platformu na získavanie finančných prostriedkov na Ukrajine, na nákup sanitiek C-Type, ktoré sa postarajú o záchranu životov. Sanitky C-Type sú vysoko špecializované vozidlá, ktoré sú vybavené defibrilátormi, monitormi srdca, kyslíkovými nádržami a zariadeniami na umelú pľúcnu ventiláciu potrebnými na udržanie zranených pri živote, kým sa dostanú na operačnú sálu. Každá sanitka pomôže zachrániť stovky životov.

Balíčky budú k dispozícii od 18. októbra do 1. novembra.

Zdroj: Info.sk/PR, wargaming.net
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Ako zvládnuť problémy s močovým mechúrom pomocou čistej intermitentnej katetrizácie

Ako zvládnuť problémy s močovým mechúrom pomocou čistej intermitentnej katetrizácie

13:42 02.07.2024Tlačové správy

Močový mechúr, rovnako jako iné orgány v tele človeka môžu postihnúť rôzne komplikácie.

Tenisky k šatám - ako aktualizovať svoj každodenný outfit

Tenisky k šatám - ako aktualizovať svoj každodenný outfit

13:31 02.07.2024Tlačové správy

Chcete si obliecť šaty? Asi nikoho netreba presviedčať, že je to ideálna voľba na jar a leto.

Ako doma zabaviť dieťa počas prázdnin?

Ako doma zabaviť dieťa počas prázdnin?

10:51 26.06.2024Tlačové správy

Prázdniny sú pre deti časom oddychu a zábavy, no pre rodičov môžu predstavovať výzvu, ako zabezpečiť, aby ich deti mali zmysluplné a aktívne trávenie voľného času.

Ako dôkladne umyť auto? Interiér aj exteriér

Ako dôkladne umyť auto? Interiér aj exteriér

13:24 24.06.2024Tlačové správy

Dôležitou témou pri kúpe auta by malo byť aj to, ako sa oň budete starať. Pravidelné čistenie môže znížiť alebo naopak zvýšiť konečnú cenu vozidla, ak ho budete chcieť po čase predať.

Ako na bezpečnú jazdu v aute: Návod pre začiatočníkov

Ako na bezpečnú jazdu v aute: Návod pre začiatočníkov

16:55 24.05.2024Tlačové správy

Pri jazde autom je bezpečnosť vždy na prvom mieste. Bez ohľadu na to, či ste práve získali vodičský preukaz, alebo už niekoľko rokov jazdíte.