• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Utorok, 7.5.2024Meniny má Monika
18°Bratislava

Najnižšia cena balíka Office 2021 Pro je len 15,43 €/PC. Kúpte si ho z Keysfan Happy Halloween

  • 8:08 17.10.2023
  • Svet
Najnižšia cena balíka Office 2021 Pro je len 15,43 €/PC. Kúpte si ho z Keysfan Happy Halloween

Kúpte si balík Office spolu so svojimi priateľmi z výpredaja Keysfan Happy Halloween.

Nie je potrebné hľadať lacné a bezpečné softvérové kľúče. Stačí si prečítať tento článok a váš cieľ bude dosiahnutý. Spoločnosť Keysfan znížila cenu softvérových kľúčov na najnižšiu cenu. Počas Happy Halloween Sale, Keysfan bude zákazníkov sprevádzať oslavou Halloweenu s najväčšou úprimnosťou

Na obmedzený čas môžete získať doživotné povolenie na používanie služby Microsoft Office Professional Plus 2021 za jedinečne zníženú cenu len 27,75 €. Zahŕňa aplikácie Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook, Teams, Publisher a Access – všetky, ktoré naozaj potrebujete na to, aby sa vám darilo v profesionálnom prostredí. Office 2021 Pro 5 PC je určite cenovo dostupnejší, vďaka čomu ho môžete získať za 15,43 € za počítač. Za podlahovú cenu získate aj rôzne kľúče s nástrojmi a Windows 10 Pro za 8,78 €. Doživotné kľúče sa počas výpredaja predávajú len za nákladovú cenu a čoskoro sa vrátia na pôvodnú cenu. Teraz je príležitosť, ktorú si nemôžete nechať ujsť.

Spoločnosť Keysfan poskytuje záruku vrátenia peňazí, aby bol váš nákup bezproblémový. Ak neviete, ako aktivovať kľúče, alebo máte iné problémy, Keysfan vám poskytne 7/24 profesionálny zákaznícky servis a problém včas vyrieši!

62% zľava na doživotný Microsoft Office (Kód kupónu: SKF62)

50% zľava na originálny operačný systém Windows (Kód kupónu: SKF50)

Ďalšie verzie: 62% zľava na balíky (Kód kupónu: SKF62)

Správny softvér vám pomôže pracovať rýchlejšie a efektívnejšie. Keysfan pripravuje stovky softvérových nástrojov, ktoré si môžete vybrať. Keysfan samozrejme zníži cenu. Keysfan je váš komplexný obchod pre všetky vaše softvérové potreby, takže začnite s výberom softvéru nástrojov ešte dnes!

Ako zaplatiť?

1. Pridajte produkt do nákupného košíka a vyplňte kód kupónu, po potvrdení kliknite na “Pokračovať k pokladni”!

2. Po vyplnení potrebných údajov kliknite na “CDZEPay” a vyberte spôsob platby.

Keysfan je celosvetový predaj softvérových kľúčov vrátane produktov Microsoft, nástrojov, antivírusových programov, hier a ďalších. Cenovo dostupná cena priniesla spoločnosti Keysfan veľa chvály. Spoločnosť Keysfan pozná “históriu” každej licencie, ktorú predáva, určite ide o originálne a legitímne kľúče. Ak po nákupe zistíte problém, môžete včas kontaktovať zákaznícky servis 7/24, ktorý vám okamžite odpovie a pomôže vyriešiť problém.

Keysfan vytvoril podrobný opis produktu. Predtým, ako si ho pozorne prečítate nákup. Kľúč a informácie o sťahovaní a inštalácii dostanete v e-maile s okamžitým doručením, skontrolujte tiež priečinok nevyžiadanej pošty alebo spamu. Kliknutím na vyššie uvedený odkaz môžete vstúpiť na stránku s podrobnými informáciami o produkte. Šťastné nakupovanie!

Zdroj: Info.sk/PR
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.