• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Sobota, 27.7.2024Meniny má Božena
18°Bratislava

Šľapky Birkenstock - ideálna voľba na leto

  • 14:11 09.06.2023
  • Bratislava
Šľapky Birkenstock - ideálna voľba na leto

Premýšľate, pre akú obuv sa toto leto rozhodnúť? Ak očakávate pohodlie a fantastický vzhľad, máme niečo, čo splní vaše očakávania! V tomto ročnom období vládnu nielen priedušné tenisky, ale aj jedinečné šľapky Birkenstock.

Čo také majú v sebe šľapky na korkovej podrážke? Odkiaľ sa produkty Birkenstock vzali na obuvníckom trhu a prečo sú skvelou voľbou nielen na leto v meste? Spoznajte odpovede na tieto a iné otázky, a vyberte si pánske či dámske šľapky Birkenstock, ktoré splnia všetky Vaše očakávania.

Obuv značky Birkenstock - odkiaľ sa vzal jej fenomén?

Názov značky pochádza od priezviska Konráda Birkenstocka, ktorý svojho času viedol vo Frankfurte dve predajne, ale okrem toho sa 15 rokov sa zaoberal aj organizovaním školení pre obuvníkov. Skôr, než vznikli šľapky, najskôr sa známymi stali jeho vložky. V roku 1896 sa obuvnícky majster začal zaoberať výrobou, ako aj predajom vložiek do topánok. Na tie časy bol produkt veľmi moderný a s ničím podobným sa dovtedy nikto nestretol. Projekt, ktorý vypracoval, vynikal neuveriteľnou pružnosťou a skvelou oporou pri používaní. Obuvník vypracoval celý proces liečby chodidiel a jeho hlavným cieľom bolo stvorenie obuvi, ktorá nebude mať na chodidlá len dobrý vplyv, ale aj dobre vyzerať. Takýmto spôsobom vznikli šľapky Birkenstock, ktoré charakterizovala neuveriteľná pružnosť, pohodlie, vlastnosti, ktoré prospievali zdraviu chodidiel a... veľmi zaujímavým vzhľadom.

Značka Birkenstock - záruka najlepšej kvality

Produkty s logom Birkenstock sú vyrábané z najlepších materiálov, vďaka ktorým je celok veľmi pohodlný a neuveriteľne trvácny. Vo svojich produktoch značka využíva suroviny z obnoviteľných zdrojov, ako korok, prírodný latex, kožu, ako aj vlnený filc. Centrom projektu je samozrejme vložka, ktorej anatomický tvar sa ideálne prispôsobí chodidlu, vďaka čomu môže byť na nej prirodzene uložené. Podrážku v šľapkách Birkenstock tvorí niekoľko vrstiev z dôkladne vyselektovaných materiálov, vďaka čomu je každý krok fantasticky odpružený - v takýchto topánkach môžete smelo vykročiť do mestských ulíc, ako aj stráviť čas v prírode. Široké remienky uchopia chodidlo v komfortnej pozícii a vďaka prítomnosti nastaviteľných praciek, môžete napätie prispôsobiť vlastným preferenciám. Medzi produktami značky Birkenstock nájdete mnoho modelov, ako Birkenstock Arizona alebo Birkenstock Madrid, medzi ktorými nepochybne nájdete projekt, ktorý doplní aj vaše letné outfity. Dámske šľapky sa skvele osvedčia v setoch s topom a šortkami s vysokým pásom. K tomu slnečné okuliare Cat Eye a bavlnená taška cez plece. Pánske model fantasticky doplnia sety so svetlými chino nohavicami, bavlneným tričkom a šiltovkou s logom obľúbenej značky.

Ak hľadáte ideálnu obuv na leto, príďte do kamennej predajne Sizeer alebo si prezrite ponuku online a zistite, aké pánske a dámske šľapky Birkenstock na Vás čakajú.

Zdroj: Info,sk/PR, Whitepress
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Ako zvládnuť problémy s močovým mechúrom pomocou čistej intermitentnej katetrizácie

Ako zvládnuť problémy s močovým mechúrom pomocou čistej intermitentnej katetrizácie

13:42 02.07.2024Tlačové správy

Močový mechúr, rovnako jako iné orgány v tele človeka môžu postihnúť rôzne komplikácie.

Tenisky k šatám - ako aktualizovať svoj každodenný outfit

Tenisky k šatám - ako aktualizovať svoj každodenný outfit

13:31 02.07.2024Tlačové správy

Chcete si obliecť šaty? Asi nikoho netreba presviedčať, že je to ideálna voľba na jar a leto.

Ako doma zabaviť dieťa počas prázdnin?

Ako doma zabaviť dieťa počas prázdnin?

10:51 26.06.2024Tlačové správy

Prázdniny sú pre deti časom oddychu a zábavy, no pre rodičov môžu predstavovať výzvu, ako zabezpečiť, aby ich deti mali zmysluplné a aktívne trávenie voľného času.

Ako dôkladne umyť auto? Interiér aj exteriér

Ako dôkladne umyť auto? Interiér aj exteriér

13:24 24.06.2024Tlačové správy

Dôležitou témou pri kúpe auta by malo byť aj to, ako sa oň budete starať. Pravidelné čistenie môže znížiť alebo naopak zvýšiť konečnú cenu vozidla, ak ho budete chcieť po čase predať.

Ako na bezpečnú jazdu v aute: Návod pre začiatočníkov

Ako na bezpečnú jazdu v aute: Návod pre začiatočníkov

16:55 24.05.2024Tlačové správy

Pri jazde autom je bezpečnosť vždy na prvom mieste. Bez ohľadu na to, či ste práve získali vodičský preukaz, alebo už niekoľko rokov jazdíte.