• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 19.4.2024Meniny má Jela
Bratislava

Šľapky Birkenstock - ideálna voľba na leto

  • 14:11 09.06.2023
  • Bratislava
Šľapky Birkenstock - ideálna voľba na leto

Premýšľate, pre akú obuv sa toto leto rozhodnúť? Ak očakávate pohodlie a fantastický vzhľad, máme niečo, čo splní vaše očakávania! V tomto ročnom období vládnu nielen priedušné tenisky, ale aj jedinečné šľapky Birkenstock.

Čo také majú v sebe šľapky na korkovej podrážke? Odkiaľ sa produkty Birkenstock vzali na obuvníckom trhu a prečo sú skvelou voľbou nielen na leto v meste? Spoznajte odpovede na tieto a iné otázky, a vyberte si pánske či dámske šľapky Birkenstock, ktoré splnia všetky Vaše očakávania.

Obuv značky Birkenstock - odkiaľ sa vzal jej fenomén?

Názov značky pochádza od priezviska Konráda Birkenstocka, ktorý svojho času viedol vo Frankfurte dve predajne, ale okrem toho sa 15 rokov sa zaoberal aj organizovaním školení pre obuvníkov. Skôr, než vznikli šľapky, najskôr sa známymi stali jeho vložky. V roku 1896 sa obuvnícky majster začal zaoberať výrobou, ako aj predajom vložiek do topánok. Na tie časy bol produkt veľmi moderný a s ničím podobným sa dovtedy nikto nestretol. Projekt, ktorý vypracoval, vynikal neuveriteľnou pružnosťou a skvelou oporou pri používaní. Obuvník vypracoval celý proces liečby chodidiel a jeho hlavným cieľom bolo stvorenie obuvi, ktorá nebude mať na chodidlá len dobrý vplyv, ale aj dobre vyzerať. Takýmto spôsobom vznikli šľapky Birkenstock, ktoré charakterizovala neuveriteľná pružnosť, pohodlie, vlastnosti, ktoré prospievali zdraviu chodidiel a... veľmi zaujímavým vzhľadom.

Značka Birkenstock - záruka najlepšej kvality

Produkty s logom Birkenstock sú vyrábané z najlepších materiálov, vďaka ktorým je celok veľmi pohodlný a neuveriteľne trvácny. Vo svojich produktoch značka využíva suroviny z obnoviteľných zdrojov, ako korok, prírodný latex, kožu, ako aj vlnený filc. Centrom projektu je samozrejme vložka, ktorej anatomický tvar sa ideálne prispôsobí chodidlu, vďaka čomu môže byť na nej prirodzene uložené. Podrážku v šľapkách Birkenstock tvorí niekoľko vrstiev z dôkladne vyselektovaných materiálov, vďaka čomu je každý krok fantasticky odpružený - v takýchto topánkach môžete smelo vykročiť do mestských ulíc, ako aj stráviť čas v prírode. Široké remienky uchopia chodidlo v komfortnej pozícii a vďaka prítomnosti nastaviteľných praciek, môžete napätie prispôsobiť vlastným preferenciám. Medzi produktami značky Birkenstock nájdete mnoho modelov, ako Birkenstock Arizona alebo Birkenstock Madrid, medzi ktorými nepochybne nájdete projekt, ktorý doplní aj vaše letné outfity. Dámske šľapky sa skvele osvedčia v setoch s topom a šortkami s vysokým pásom. K tomu slnečné okuliare Cat Eye a bavlnená taška cez plece. Pánske model fantasticky doplnia sety so svetlými chino nohavicami, bavlneným tričkom a šiltovkou s logom obľúbenej značky.

Ak hľadáte ideálnu obuv na leto, príďte do kamennej predajne Sizeer alebo si prezrite ponuku online a zistite, aké pánske a dámske šľapky Birkenstock na Vás čakajú.

Zdroj: Info,sk/PR, Whitepress
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.