• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 19.4.2024Meniny má Jela
12°Bratislava

Kórejské krémy a náplasti pod oči s kofeínom – ako pôsobí táto zložka a aké má účinky na pokožku očného okolia?

  • 10:33 21.03.2023
  • Bratislava
Kórejské krémy a náplasti pod oči s kofeínom – ako pôsobí táto zložka a aké má účinky na pokožku očného okolia?

Používanie očného krému, ktorý je bohatý na výživné a protizápalové zložky, môže pomôcť pri správnom ošetrovaní tejto citlivej pokožky a zabezpečiť jej potrebnú hydratáciu. Zároveň predchádza vzniku drobných línií a vrások.

Kórejské očné krémy a náplasti s kofeínom sú overeným spôsobom na osvieženie pohľadu, zbavenie sa kruhov a vačkov pod očami. Očný krém s kofeínom je kozmetický prípravok určený na každodenné používanie, nielen pre milovníkov vône kávy. O priaznivých vlastnostiach kofeínu sa hovorí veľa, takže nie je žiadnym prekvapením, že aj jemná pokožka okolo očí môže získať veľa benefitov vďaka kontaktu s ním.

Kofeín nielen pre milovníčky kávy

Kórejská kozmetika a náplasti sú neodmysliteľným prvkom každodennej starostlivosti o pleť. Očný krém s kofeínom prináša množstvo výhod, o ktorých nemožno hovoriť v prípade iných kozmetických prípravkov nanášaných na jemnú pokožku pod očami. Kofeín je známy už len tým, že podporuje mikrocirkuláciu v pokožke a zároveň vplýva na lepšie okysličenie a vyživenie krvi prichádzajúcej do kožných buniek. Zužovanie ciev má za následok, že kruhy pod očami a viditeľné začervenanie postupne miznú. Zdôrazniť treba aj to, že kofeín je prirodzený antioxidant. Spomaľuje procesy starnutia pokožky, efektívne bojuje s voľnými radikálmi a minimalizuje známky starnutia, ktoré sa už objavili.

Kórejské očné krémy s kofeínom sa odporúčajú predovšetkým tým osobám, ktoré bojujú s opuchmi pod očami, tak rannými ako aj tými, ktoré sa dokážu udržať po celý deň. Zároveň ide o prípravok, ktorý sa vyznačuje vysokou účinnosťou v boji proti kruhom pod očami. Je to garancia sviežeho mladistvého vzhľadu, ktorý nikomu z nášho okolia neprezradí, že máme problémy so spánkom alebo musíme intenzívne pracovať v noci. Netreba zabúdať na to, že kofeín v očnom kréme efektívne bojuje proti prejavom starnutia pokožky.

Len prírodné zložky

Pri hľadaní dobrého očného krému s kofeínom sa treba zamerať na to, či v jeho zložení nie sú uvedené chemické látky. Bez ohľadu na to, s akou kozmetikou máme dočinenia, ošetrovanie jemného očného okolia vyžaduje opatrnosť. Nebezpečné môžu byť nielen parabény a zvýrazňovače vône, ale aj silikóny. Po celom dni v práci potrebujú oči a tiež očné okolie odpočinok. Zabezpečiť ho môžu kórejské masky a očné náplasti. Nájdite si čas len pre seba a doprajte si odpočinok. Do niekoľkých minút nás kórejské očné vankúšiky zbavia pocitu únavy a vďaka nim tvár získa mladistvý vzhľad. Prírodné zloženie a veľké množstvo vitamínov, to sú hlavné benefity kórejskej kozmetiky a zároveň jeden z dôvodov, prečo by tieto prípravky mali byť na zozname vašich obľúbených produktov. Tieto produkty dokážu zázraky. Pokožka očného okolia je veľmi tenká, v dôsledku čoho sa regeneruje pomalšie a rýchlejšie dochádza k tvorbe mimických vrások. Našťastie kórejské očné náplasti môžu tieto problémy hravo vyriešiť. Efektívne rozjasňujú pokožku a pôsobia proti tvorbe vrások vďaka liftingovým účinkom. Nielenže dokážu pokožke prinavrátiť pôvodný vzhľad, ale ju zároveň čistia a hydratujú. Pri pravidelnom používaní je rozdiel viditeľný veľmi rýchlo. V našej ponuke nájdete náplaste určené pre každý typ pokožky a ich účinky sú nedoceniteľné. Stavte na náplasti s kofeínom, ktorého priaznivé účinky už poznáte. Zbavte sa unavenej pokožky a doprajte jej výživu a relax. Kórejské očné náplaste sú v našej ponuke dostupné v rôznych variantoch. Máme produkty určené na jednorazovú starostlivosť, ale aj na opakované použitie. Naše zákazníčky milujú očné náplaste s kofeínom. Sú to produkty, ktoré vám pomôžu raz a navždy sa zbaviť nepríjemných známok únavy. Čo je zaujímavé, môžete ich využívať aj na iných častiach tváre. Obsahujú vysokokvalitné zložky umožňujúce okamžitú relaxáciu a viditeľné efekty. Výnimočné kórejské očné náplaste poskytujú širokú škálu využitia. Efektívne bojujú proti známkam únavy, proti vráskam a vyživujú jemnú pokožku očného okolia. Ich pravidelným používaním a výberom vhodných produktov pre danú pleť prinášajú nielen okamžite viditeľné výsledky, ale zároveň citeľné zlepšenie celkového stavu pokožky.

Zdroj: Info,sk/PR, Whitepress
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.