• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Streda, 1.5.2024Dnes je Sviatok práce
16°Bratislava

5 štýlových náramkov, do ktorých sa oplatí investovať

  • 10:32 06.03.2023
  • Bratislava
5 štýlových náramkov, do ktorých sa oplatí investovať

Náramok patrí medzi šperky, ktoré sú nielen módnym doplnkom, ale zároveň vyjadrením našej osobnosti. Sprevádzajú nás všednými dňami aj výnimočnými udalosťami. Inšpirujte sa klasickými typmi náramkov a vyberte si ten, ktorý vám prirastie k srdcu a stane sa vaším poznávacím znamením.

Jemné retiazkové náramky s príveskami

Retiazkové náramky, predovšetkým tie jemnejšie, patria medzi klasické kúsky v dámskej šperkovnici. Ideálnym materiálom pre tento typ je 14 kt zlato, ktoré je oveľa pevnejšie ako striebro alebo bižutérny kov, a tak je náramok oveľa odolnejší voči pretrhnutiu. Jemné náramky bývajú často ozdobené príveskami v tvare krížika, srdiečka alebo drahokamami. Aj takto nadčasový‎ šperk sa prispôsobuje móde. Tá dnes velí vrstviť a mixovať náramky podľa chuti. Do popredia sa dostávajú aj jemné náramky z ružového zlata.

Tenký pevný náramok

Aj pevné náramky majú mnoho podôb. Hoci môžu byť vyrobené aj z menej ušľachtilých materiálov, ako je plast alebo obyčajné drevo, elegantnou voľbou sú tenké náramky zo zlata, ktoré sú v poslednej dobe veľmi módnou záležitosťou. Na rozdiel od retiazkových náramkov musia byť trochu širšie, aby sa dali navliecť cez dlaň. V pražskom Ateliéri Klenota nájdete originálnu alternatívu v podobe otvorených flexi náramkov, ktoré sa dajú vďaka svojej pružnosti ľahko nasadiť a na zápästie perfektne sadnú.

Perlové náramky

Náramok z prírodných perál je univerzálny doplnok, ktorý pôsobí za všetkých okolností neuveriteľne žensky. Pokiaľ zvolíte biele perličky, získate veľmi výrazný, a napriek tomu klasický šperk, ktorý najlepšie vynikne spoločne s „malými čiernymi“ alebo džínsami a tričkom. Perly v nežných pastelových tónoch budú ladiť s neutrálnymi svetlými odtieňmi béžovej, telovej a púdrovej. Perly tmavšej farby s podtónom zelenej či fialovej zase pôsobia luxusne a perfektne doplnia akýkoľvek outfit.

Minimalistický diamantový náramok

Ak máte vo všeobecnosti slabosť pre diamantové šperky, nesmie vám vo vašej zbierke chýbať diamantový náramok. Aj jeden drobný diamant vie zázraky. Rozžiari vašu ruku a upúta pozornosť. Zároveň je to typ doplnku, ktorý nemusíte nikdy zložiť z ruky, hodí sa ako na každodenné nosenie, tak aj na slávnostnejšie udalosti. A ponúka nespočetné množstvo možností pre kombinovanie a vrstvenie.

Minerálny náramok

Keď potrebujete oživiť jednoduchý outfit, ideálnym riešením sú šperky z minerálov. Užijete ich predovšetkým v lete, kedy môžete farebné drahokamy skombinovať so vzdušnými šatami. Navyše slnečné lúče ešte viac zvýraznia prirodzený lesk a ligot drahokamov. Veľmi trendy sú náramky z nepravidelne vybrúsených kameňov, ktoré v kombinácii so zlatom či perlami pôsobia sofistikovane aj ľahko bohémsky.

Zdroj: Info,sk/PR, Whitepress
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

Aká je budúcnosť fotovoltických panelov?

10:44 24.04.2024Tlačové správy

Fotovoltika je spôsob, ako meniť slnečné žiarenie priamo na elektrickú energiu. Práve tento proces sa stal kľúčovým v boji proti klimatickým zmenám a hľadaniu alternatívnych zdrojov energie.

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.