• Články
  • Internet
  • Mapy
  • Recepty
Piatok, 19.4.2024Meniny má Jela
12°Bratislava

Zima bude plná snehu. Šatníky vyzbrojte svetrami a čiapkami

  • 22:07 21.12.2021
  • Bratislava
Zima bude plná snehu. Šatníky vyzbrojte svetrami a čiapkami

Sveter je súčasťou takmer každého pánskeho šatníka. Je nadčasový a dobre sa kombinuje s ostatnými kúskami pánskeho oblečenia.

Mnoho pánov sveter pokladá za oblečenie na každý deň a siahne po ňom vždy, keď nevie, čo na seba a to je škoda. Sveter je zaujímavým kúskom, ktorý treba vedieť nosiť. Vyzbrojte sa svetrami a noste ich inak, ako ostatní. Zima začína.

Jeden sveter na rôzne príležitosti

Sveter rozhodne nie je nudným kúskom oblečenia. Jeden sveter si môžete obliecť na viaceré príležitosti a stále budete vyzerať inak. Sveter s okrúhlym výstrihom je pohodlný a príjemne hreje. Štýlovo a vkusne sa môžete obliecť aj v zime. Na formálne aj neformálne stretnutie. Záleží na tom, k čomu si ho oblečiete. Slušné nohavice alebo rifle. Sveter s výstrihom do písmena V opticky predlžuje krk. Častejšie sa stáva súčasťou oficiálnych outfitov. Ako základnú vrstvu si ho môžete obliecť aj pod sako. Chino nohavice v kombinácii so svetrom pôsobia uvoľnene a sviežo. Obujte si k nim mokasíny alebo biele tenisky. Oblečenie sa mení, svetr ostáva.

Môžete hýriť farbami. Ale nie vždy

Jednofarebné svetre v čiernej, tmavomodrej, sivej, bordovej, horčicovej a béžovej patria medzi najobľúbenejšie. Vzorované svetre sú veselšie a pánsky outfit pekne spestria, ale na formálnych stretnutiach s nimi veľmi nepochodíte. Oblečte si ho len na stretnutie s priateľmi alebo vo svojom voľnom čase.

Zahreje v zime aj v lete

Na jar a v lete ho môžete nosiť ako vrchnú časť oblečenia, ktorá v prípade ochladenia príjemne zahreje. V chladnejších mesiacoch slúži aj ako jedna z vrstiev pod zimnú bundu.

Pánsky kardigán nielen pre odvážnych

Stále obľúbenejším kúskom sa medzi pánmi každého veku stáva pánsky kardigán. Páni ich veľmi radi kombinujú najmä s riflami a chino nohavicami. Dodáva im mladistvý nádych. Dlhý pánsky kardigan s kapucňou patrí medzi skutočne výnimočné kúsky. Oblečú si ho len skutoční odvážlivci. Patríte medzi nich aj vy?

Jednoducho nesmrteľný

Rolák tiež patrí medzi svetre. Je pohodlný a zime nedá šancu. V chladnejších mesiacoch ním pokojne nahraďte sako. Pod sako si vyberte tenší rolák v tmavších farbách. Pôsobí to decentnejšie. Hrubé roláky so zimnými vzormi využite ako vrchnú časť oblečenia na lyžovačku. Rolák a rifle sú tiež zaujímavou kombináciou. Nebojte sa ju v zime vyskúšať.

Sveter, ktorý reprezentuje

Keď vo svetri chcete vyzerať naozaj dobre, siahnite po svetri vyrobenom z kvalitných materiálov, lichotivého strihu. Aby vám sveter sedel ako uliaty a aby vás neobmedzoval v pohybe. Vyberte si sveter so zapínaním na zips alebo gombíky. Vrecká sveter tiež dokážu príjemne osviežiť a tým vás od ostatných odlíšiť.

Merino vlna v zime príjemne zahreje a dlho si drží farbu a tvar. Bavlna je odolná a dobre sa udržiava. Kašmír je známkou luxusu, je teplý a príjemný na dotyk. Často sa stretnete so svetrom vyrobenom zo zmesi týchto materiálov. Výrobcovia z nich vyberajú to najlepšie, aby vám sveter slúžil dobre a dlho.

Sveter a košeľa. To je kombinácia

Tenší sveter v tmavšej farbe je na vrstvenie na košeľu a pod sako vhodnejší. Kombinácia košeľa a sveter pôsobí veľmi zaujímavo a pánom dodáva na dôležitosti, ale treba ich spolu vedieť nosiť. Košeľu starostlivo založte do nohavíc. Keď bude spod košele vytŕčať, na príťažlivosti vám to nepridá. Práve naopak. Sveter do nohavíc nepatrí. Nechajte ho na nohaviciach.

Golier košele a sveter musia spolu ladiť. Spolu majú vytvoriť harmonický celok. Košeľa nemusí byť za každú cenu biela. Možností je viac. Pohrajte sa s farbami a vytvorte kombináciu, ktorá sa len tak nevidí. Kravaty sa v tejto kombinácii nebojte, ale s farbami to veľmi nepreháňajte.

Zimu s ňou budete znášať lepšie

Ďalšou zaujímavou pleteninou, ktorá vám pomôže zatočiť s pani zimou je čiapka. Je to kúsok, ktorý nikdy nevyjde z módy. Využite ju na vytvorenie kontrastu, ktorý celý outfit zaujímavo zvýrazní. Dovoľte jej podčiarknuť váš osobitý štýl. Odviažte sa. Správne zvolená čiapka to skutočne dokáže.

Zdroj: Info,sk/PR, Budchlap.sk
Najnovšie v kategóriiViac článkov
Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

Kúpele doma? Odpoveďou je sprchový set

22:33 05.03.2024Tlačové správy

Práca s energiou ľudského tela nie je len ezoterickou špecialitou.

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

Ako na efektívnu správu skladu: týmto chybám sa vyhnite

12:30 02.02.2024Tlačové správy

Keď vám sklad nefunguje dobre, pripravujete sa o dosť veľa peňazí. V článku sa zameriame na typické situácie, kedy firmám peniaze unikajú, a pozrieme sa, ako sa dajú riešiť.

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

Správne fungovanie nervovej sústavy: Čo nepodceňovať?

9:07 18.01.2024Tlačové správy

Nervová sústava je možno tou vôbec najdôležitejšou časťou nášho tela.

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

Aké typy kabeliek vám zaručene nesmú chýbať v šatníku?

15:30 20.12.2023Tlačové správy

V dnešnej dobe nie je šatník kompletný bez niekoľkých štýlových kabeliek, ktoré nielen dopĺňajú váš outfit, ale tiež vám uľahčujú každodenný život.

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

Ako kúpiť perfektné gumáky pre deti? Pozrite si niekoľko užitočných tipov!

16:19 19.12.2023Tlačové správy

Mláky, voda, blato – ktoré dieťa by tomu odolalo? Na bezstarostne strávené chvíle vonku aj počas nepriaznivého počasia sú nevyhnutnou výbavou gumáky.